Târgu-Neamţ: Șase oameni au protestat pentru susţinerea DNA. Galerie foto

pietricica turism

Şase persoane s-au adunat, joi seara, 22 februarie, în centrul oraşului Târgu Neamţ, mai exact în Parcul ”Ion Creangă”. Aceştia au protestat paşnic împotriva deciziei Ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de a o revoca din funcţie pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Unii dintre ei, vizibil deranjaţi de aparatul de fotografiat, au făcut un pas înapoi. Întrebaţi de ce refuză să fie fotografiaţi, au motivat că riscă să fie luaţi în derâdere pentru că s-au adunat doar şase persoane la acest protest, dar au promis că, în zilele următoare, se vor mobiliza şi vor ieşi mai mulţi.

Nu suntem de acord cu decizia lui Tudorel Toader de a o revoca din funcţie pe şefa DNA. Am ieşit spontan, dar dacă, în aceste zile, vor mai exista proteste la nivel de ţară vom aduna şi noi mai mulţi cetăţeni să protestăm şi la Târgu Neamţ. Suntem prea puţini astăzi. De aceea vă rugăm să nu ne daţi numele şi nici să ne faceţi fotografii de aproape”, ne-a mărturisit preşedintele unui partid de Opoziţie şi cadru didactic la un liceu de prestigiu.

Dacă pentru una dintre cele şase persoane s-ar explica reticenţa în faţa aparatului de fotografiat, ţinând cont că soţia dânsului este la conducerea unei instituţii subordonate primăriei, dar mai ales de gradul de rudenie cu primarul Daniel Harpa, nu înţelegem reticenţa celorlalţi, unii dintre ei membri ai unui partid de Opoziţie. Ruda primarului de Târgu Neamţ a ţinut să adauge că nu protestează împotriva unui partid, ci a unei persoane. În cazul de faţă, ar putea fi vorba de Tudorel Toader sau de Liviu Dragnea. Ori de ambii!

C.T. STURZU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.