Ionel Arsene: ”Sunt nevinovat și voi prezenta în instanță date care vor susține acest lucru”

Ionel Arsene, președintele CJ Neamț, a transmis primul mesaj public astăzi, 1 martie, pe profilul său de socializare:

Dragi nemțeni, dragi prieteni, vreau să încep acest mesaj prin a vă mulțumi tuturor celor care ați fost alături de mine și de familia mea de-a lungul ultimelor săptămâni. Mesajele și gândurile voastre bune înseamnă foarte mult pentru mine și vă sunt recunoscător fiecăruia în parte pentru prietenie, pentru că nu v-ați îndoit de mine și de intențiile mele, în ciuda faptului că s-au făcut atât de multe speculații și s-au spus atâtea lucruri nedrepte. Sunt nevinovat și voi prezenta în instanță date care vor susține acest lucru. Am încredere în conduita magistraților și credința că voi fi drept judecat.

De ieri am revenit acasă, lângă familie, lângă cei dragi, cărora le-am dus dorul și care au fost greu încercați în această perioadă. Însă, sper că ce e greu a trecut.

În perioada următoare îmi voi relua atribuțiile de președinte al Consiliului Județean Neamț, acolo unde m-ați ales pentru a vă reprezenta, pentru a munci pentru voi și pentru ca județul nostru să se dezvolte. Au fost 30 de zile în care nu am putut să îmi exercit mandatul pentru care am fost ales, timp în care multe lucruri importante au fost în atenția Consiliului județean, drept pentru care le mulțumesc colegilor mei pentru activitatea depusă în tot acest timp. Vreau să recuperez cât mai repede această lună și să trec rapid la îndeplinirea angajamentelor luate în fața dumneavoastră, acest lucru depinzând în ce măsură voi fi lăsat. Pentru mine unica variantă este aceea de a merge înainte cu demnitate și credință pentru a duce la bun sfârșit proiectele care sunt sigur că vor îmbunătăți viața nemțenilor.

Vă asigur încă o dată că mă voi dovedi demn de toată încrederea pe care mi-o dați, nu voi da niciun pas înapoi iar aceste încercări nu mă vor demobiliza sau descuraja de la a face ceea ce este corect și bun pentru județul meu, pentru casa mea, pentru nemțenii mei.

Vă mulțumesc sincer, încă o dată, pentru întreaga susținere pe care mi-ați arătat-o!”.

One comment

  • E.Constantinescu

    martie 1, 2018 at 5:42 pm

    “În perioada următoare îmi voi relua atribuțiile de președinte al Consiliului Județean Neamț, acolo unde m-ați ales pentru a vă reprezenta”
    A fost vot uninominal pentru pesedinte CJ ?

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *