Mutare surpriză: Oana Bulai- consilier de stat în aparatul de lucru al prim-ministrului

Conform Hotărârii nr. 133 din Monitorul Oficial al României, publicat în data de 26 martie 2018, Oana Gianina Bulai, administratorul public al județului, a fost numită în funcția de consilier de stat în cadrul aparatului propriu al primului ministru Viorica Dăncilă. Mutarea ar putea fi considerată surprinzătoare de multă lume, dacă ar fi vorba despre prima ofertă primită de Oana Bulai de a activa în zona guvernamentală. Despre Oana Bulai, puteți afla amănunte inedite aici. 

Plecarea ei lasă Consiliul Județean fără administrator public, cel puțin deocamdată și pe Ionel Arsene fără un sprijin de bază. Rămâne de văzut dacă proiectele pe turism promovate de ea și aflate în fază incipientă vor fi continuate de cineva. Evident că apare și  întrebarea dacă după plecarea Oanei Bulai va fi selectat un nou administrator public. (V.B.)

adolescenteen news

2 COMENTARII

  1. Chit că e ceas de noapte, Bursa zvonurilor funcţionează din plin. Nişte băieţi cu şorţuleţe şi fete cu cliopoţel pariază la greu pe Bărbuleţ Tărăntuş ca viitor ocupant al fostului birou deţinut de vicele Dulamă înainte de a fi întrebuinţat de Bulai. S-a mai pariat şi pe Halep – unii au nimerit, alţii nu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.