Valeriu Andrița a intrat în concediu ca să-l evite pe Arsene

Medicul Valeriu Andriţa, consilierul personal al lui Ionel Arsene, a intrat oficial în concediu de odihnă, începând cu data de 1 martie. Plecarea sa subită în concediu survine după decizia instanţei de a-i interzice preşedintelui CJ Neamţ de a discuta cu martorii din dosarele în care acesta este implicat, Valeriu Andriţa fiind unul din respectivii martori.

“Da, începând de astăzi sunt în concediu de odihnă. Am luat concediul pe anul 2017, 23 de zile, până pe data de 23 martie. După aceea voi vedea ce voi mai face. Nu mi-am luat concediu medical pentru că nu are sens”, a precizat dr. Valeriu Andriţa, consilier al lui Ionel Arsene, preşedinte al CJ Neamţ.

Alte două personaje importante, martori în aceleaşi dosare, cu care Ionel Arsene nu are voie să discute, sunt prefectul de Neamţ, Vasile Panaite şi subprefectul Iulian Jugan.

Subprefectul iulian Jugan a declarat că, până la această oră, nu a fost luată vreo măsură specială având în vedere faptul că cele două instituţii, Prefectura şi Consiliul Judeţean funcţionează în aceeaşi clădire.

“Din punctul meu de vedere nu este vreo problemă, având în vedere faptul că domnului preşedinte i s-a impus interdicţia respectivă. Nu cred că trebuie să fie luată vreo măsură specială. În ceea ce mă priveşte eu nu prea circul, stau în birou, printre multe hârtii”, a spus Iulian Jugan, subprefect al judeţului Neamţ. (E.C.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *