EXCLUSIV Mărturia supraviețuitorului: ”Toți au murit? Toți? Toți?!”

Singurul care a scăpat cu viață din cumplitul accident de la Viișoara (detalii aici, aici și aici), Ionuț Vîrlan a mărturisit că dormea în momentul când s-a produs accidentul.

Tânărul în vârstă de 21 de ani, din Podoleni, a declarat în exclusivitate pentru Mesagerul de Neamț: ”Nu știu ce s-o întâmplat, m-am trezit în apă, s-a spart geamul din față. Eram 10 în mașină. Era și cumnatul meu, Găbițu Nistor, 25 de ani. El era la volan. Era și fratele meu, Ștefan Marian Vîrlan, 26 de ani. Ne întorceam de la muncă. Lucram ca zilieri, la plantat. De trei săptămâni munceam, și la Alba-Iulia, și la Arad. Mai erau cu noi și băieți din partea Iașiului, nu știu numele de familie, era Costeluș, Denis, Andrei, unu de 19 ani, unu de 17 ani. Mai era un om, de 60 de ani, Fănică, din Bârgăoani. Nu știu firma, ne aducea să semnăm, și munceam în mai multe părți. După Paști urma să mergem în altă parte”.

ionut virlan 1
ionut virlan 2
ionut virlan 3

Ionuț Vîrlan are doar o rană ușoară la cap, este internat pe secția Chirurgie și urma să fie externat. Când a aflat că este singurul supraviețuitor, a plâns. ”Toți au murit? Toți? Toți?”, a mai putut spune.

Ioan Popescu, șeful ITM Neamț, ne-a declarat că, din primele cercetări, toți munceau la negru. ”Toate cele 10 victime lucrau la negru, la plantat de brad și molizi, în două localități de pe teritorul județului Arad. Este tot un accident de muncă, așteptăm toate datele de la Poliție și demarăm cercetarea”. (C.I.)

 

6 comments

 • Niculina Pop

  aprilie 5, 2018 at 11:18 am

  Dumnezeu sa-i ierte .pacat erau toti tineri,doamne fereste ce se intampla in lumea asta,mor atatia tineri😭😭😭pacat pacat.pacat.Condoleante familiilor indurerate😢

  Răspuns

 • NICOLETA

  aprilie 5, 2018 at 2:51 pm

  dumnezeu sa ii odihneasca si sa le intareasca familiile , pacat ca au murit tineri

  Răspuns

 • Romeo

  aprilie 5, 2018 at 3:22 pm

  Nimeni nu spune nimic de starea carosabilului din acea zonă și că moartea lor ar fi putut fi cauzată de găuri din asfalt care ar fi distrus toată mașinii. Să se cerceteze….

  Răspuns

 • GABRIELA FILIP

  aprilie 5, 2018 at 8:30 pm

  Doamne! Mare durere! Pentru a avea un banut pentru o bucata de paine…Altii fura milioane de euro si fura pe nesaturate, distrug si au distrus fabrici si uzine, deci locuri de munca ….Dumnezeu sa ii ierte si sa le intareasca familiile!

  Răspuns

 • George

  aprilie 6, 2018 at 12:31 am

  Nimeni nu spune ca la volan era un (…) Gabriel Nistor care a mai omorat un om in 2011, i-a dat un pumn si l-a omorat, n-a stat nici 4 ani in puscarie si acum a mai omorat inca 8

  Răspuns

 • Ana

  aprilie 6, 2018 at 7:21 am

  Au muncit și au lăsat în urma lor ceva. Mâinile lor trudite lasă în urmă păduri pentru copiii noștri. Să fie iertați!

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *