Horoscop 28 iunie – 4 iulie: ”Se agită oalele” în privința banilor și-a dragostei

«”Gânditorul” este o statuetă multifuncțională, căci, răsturnând statueta cu fața în jos, se poate observa că vârful nasului, antebrațele şi genunchi sunt pe aceeași linie, dovedind o poziție de rugăciune, dar şi construite spre a fi instalate şi în alte poziții. Dar gânditorul nu a fost conceput să rămână singur, dovadă fiind statueta feminină cu aceeași alură. Astfel, doi gânditori identici, așezați cu spatele unul către altul în așa fel încât vârful picioarelor scăunelelor şi punctul de contact al spatelui lor, poziție nefortuită şi unică, coincid din nou cu piramida lui Keops» – Eugen Lozanov, ”Dacia sacră”.

* Berbec

Lună Plină de la sfârșitul lui iunie este singura din anul 2018 care tranzitează Casa prestigiului, a realizării carierei și a onorurilor Berbecilor. Aceștia au parte de ceva clar, ceva mare, care îi va propulsa în top. Imaginația nu este acum punctul lor forte, dar, în acest mod, nativii pot asculta ideile altora. Unele din aceste idei sunt adevărate surse de inspirație pentru timpurile care vin.

Jupiter și Soarele tranzitează Casa familiei Berbecilor. Primele zile din iulie, până pe 6 iulie, reprezintă momente favorabile pentru Berbecii care doresc să-și schimbe domiciliul sau să ia decizii legate de locuința lor.

De asemenea, ei au parte de ajutorul unuia dintre părinți, dacă vor cere ajutorul.

* Taur

Perioada finalului de iunie și începutului de iulie este marcată de Uranus, care tranzitează zodia Taurului și se va intersecta cu Soarele și Luna Plină. Toate aceste astre și combinarea energiilor acestora susțin acțiunile Taurilor. De asemenea, ei au parte și de o surpriză fericită.

Jupiter, în Scorpion, va trimite un semnal către Luna Plină de la sfârșitul lui iunie, aducând nativilor un ajutor. Acesta poate fi un prieten, soția/ soțul, un vânător de inteligențe, agent, avocat, publicist etc.

Dacă Taurii reprezintă în mod regulat alte persoane, atunci una dintre acestea persoane va aduce mai mulți bani pentru nativi și va avea un rol principal în creșterea reputației lor.

Uranus îi ajută pe Tauri să-și asigure libertatea.

* Gemeni

Venus tranzitează zodia Leului până pe 9 iulie. Leul este un semn de foc, de incendiu în acest caz, iar elementul Aer aparține Gemenilor. Această întâlnire este explozivă, în sens bun al cuvântului. Venus are o călătorie de scurtă durată. ”Incendiile” iubirii existente pot reinventa relația în care se află acum nativii sau pot duce către aventuri extra. Atenție, nimic nu se petrece până nu părăsiți casa!

Cel mai bun moment pentru a întâlni pe cineva interesant va fi în această perioadă. Poate chiar într-o scurtă excursie în apropierea locuinței Gemenilor.

Saturn va veni cu ceva presiuni financiare, deci mai bine de găsit bani la cineva de încredere.

* Rac

Marte se deplasează retrograd, din 27 iunie până pe 27 august. În toată această perioadă, planeta va continua să tranziteze Vărsătorul. Această anticipare a mișcărilor lui Marte este necesară Racilor, deoarece se apropie o perioadă în care vor avea nelămuriri și posibile dezacorduri legate de bani.

Partenerii nativilor, atât iubiții cât și cei căsătoriți, vor trebui tratați cu mănuși de Raci, altfel se pot petrece rupturi neplăcute între ei.

Poate singurul punct luminos este că Marte va tranzita Casa banilor altor persoane a nativilor. Racii vor fi convingători și motivați să găsească banii necesari pentru investițiile pe care doresc să le realizeze.

* Leu

Venus tranzitează zodia Leului, ceea ce reprezintă un bonus minunat pentru Lei până pe 9 iulie. Acesta este momentul ca nativii să se ridice la locul de muncă. De asemenea, Leii care sunt inovatori, inventatori, au acum oportunități de a prezenta propriile noutăți și, ce-i mai important, de a le vinde.

Luna Plină și Saturn se opun în mod direct guvernatorului zodiei Leu, Soarele. Acest fapt poate scădea imunitatea nativilor la răceli și gripă, deci li se recomandă să aibă grijă de sănătatea lor. Se pare că Leii cheltuie mai multă energie decât de obicei.

* Fecioară

Soarele se află în opoziție cu Saturn la sfârșit de iunie și început de iulie. Iar Soarele este astrul care reglementează Casa secretelor, a confidențelor, interacțiunea cu personalul medical, dentar și psihologic al Fecioarelor. Unul din domeniile prezentate mai sus vor avea semnificație pentru nativi. Asta pentru că Luna Plină luminează subiectele care sunt fie ascunse și necunoscute pentru nativi, fie este un subiect despre care Fecioarele cunosc detalii, dar l-au ignorat, sperând să dispară de la sine.

Marte se află acum în Vărsător și ”va agita oala la locul de muncă”, adăugând pe lista priorităților nativilor o mulțime de proiecte de realizat. Marte tranzitează Casa lucrului Fecioarelor până pe la jumătatea lunii noiembrie.

* Balanță

Saturn și Uranus colaborează foarte bine în această perioadă. Energiile lor unite sporesc nivelul de securitate al Balanțelor, în ce privește finanțele și viața de familie, dar și grija pe care o acordă nativii familiei lor. Urmează o perioadă de vară destul de controversată. Septembrie ar fi un moment bun pentru a lua decizii care implică reședința, alte proprietăți sau îngrijirea familiei.

Mercur va elimina presiunea, datorită tranzitul Soarelui și Luna Pline de la sfârșitul lui iunie. Nativii se pot baza pe abilități de vorbire și diplomatice, pentru a evita dezacordul dintre ei și terți.

Sfârșitul de iunie pare să fie cel mai bun moment al lunii ca să aplice pentru un loc de muncă, pentru a face comerț, pentru a semna contracte, pentru a creiona planuri, pentru studiu.

* Scorpion

Lună Plină este aliniată cu Saturn la sfârșit de iunie. Saturn, planeta angajamentelor serioase, responsabilitate și soliditate pe termen lung, aduce un plus de seriozitate Scorpionilor. Tranzitul lui Saturn în conjuncție cu Luna Plină indică posibilitatea/ necesitatea sacrificiului.

Marte, retrograd până pe 27 august, obligă Scorpionii să-și schimbe planurile legate de locuință. Nu este cea mai bună perioadă pentru a închide o casă, dar este un moment bun pentru a clarifica exact de ce este nevoie în schimbările stilului de viață rezidențial.

Vor exista blocări și amânări pe calea progresului nativilor. Cei născuți sub acest semn nu ar trebui să fie descurajați de aceste obstacole și ar fi bine să-și mențină stabilitatea.

* Săgetător

Saturn tranzitează Casa venitului câștigat a Săgetătorilor. Este adevărat că aceștia lucrează mai mult ca oricând pentru fiecare bănuț, dar, în timp, vor vedea că acest lucru îi va duce în locul unde și-au dorit să ajungă.

Una dintre trăsăturile strălucitoare ale acestui an este colaborarea dintre Saturn, în Casa de salariului Scorpionilor, și Uranus, în Casa misiunilor zilnice. Acest aspect oferă nativilor un sentiment de securitate și încredere pe măsură ce realizează progrese, pas cu pas, către atingerea obiectivelor. Săgetătorii se află pe drumul ce bun, iar, în timp, se va dovedi că instinctul lor a fost corect.

Sfârșitul de iunie aduce o veste bună despre o nouă sarcină de îndeplinit. Jupiter și Soarele vor forma un trigon perfect până pe 5 iulie, cu numeroase beneficii pentru Săgetători.

* Capricorn

Saturn, guvernatorul nativilor din Capricorn, se alătură Lunii Pline de la sfârșitul lui iunie. Dacă Saturn va obliga nativii să fie realiști și practici mai presus de toate, o face pentru a pregăti un moment emoțional.

Capricornii care au un partener amoros sau un partener în afaceri trebuie să fie atenți la bărbatul din viața proprie. Saturn se opune Soarelui, iar Soarele se va referă întotdeauna la un bărbat. Această persoană ar putea fi, dacă nu soțul, atunci tatăl lor sau o persoană pe care o consideră ca pe un tată.

Soarele într-o diagramă a Capricornului indică întotdeauna și starea financiară a nativilor. Sexul, banii și puterea devin centrul discuțiilor Capricornilor în această perioadă.

* Vărsător

Marte este retrograd în Vărsător, până pe 27 august. Abia după această dată, când Marte merge direct, va câștiga treptat putere și vigilență, până pe 10 octombrie. Astfel, începutul lui iulie este ultima șansă pentru Vărsători de a mai finaliza ceva important. După asta, lucrurile se vor tărăgăna destul de mult timp.

Jupiter primește o mulțime de raze orbitoare de la Neptun, atunci când tranzitează Casa veniturilor Vărsătorilor.

Sfârșitul lui iunie aduce Soarele în comunicare cu Jupiter, oferindu-le numeroase șanse nativilor aflați în căutarea unui job.

Jupiter atinge un aspect de vârf pe 5 iulie, un motiv în plus pentru Vărsători să fie deosebit de încrezători în reușita lor.

* Pești

Soarele aduce un sfârșit de iunie și un început de iulie minunate pentru ca nativii să se bucure de viață și să se relaxeze. Calmul și echilibrul interior aduce relații armonioase pentru Pești.

Planurile lor ar trebui să funcționeze bine, deci este un moment bun pentru ca Peștii să-și mențină obiectivele și să fie observați. Atitudinea lor pozitivă le va aduce respect și favoruri din partea superiorilor.

Luna Plină de la sfârșitul lui iunie va extinde efectele pozitive ale tranzitului Soarelui până la Eclipsa de Soare din 12 iulie.

Soarele va primi o opoziție din partea lui Saturn, indicând faptul că nativii pot fi deshidratați și epuizați. Soarele guvernează Casa de sănătate a Peștilor.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *