FOTO Concertul Andrei a umplut parcarea mall-ului

Mult așteptatul concert al Andrei, deși început cu o oră mai târziu față de ora anunțată pentru 15 august, a adunat un public pe cât de numeros, pe atât de divers. Oameni de toate vârstele, de la copii la cei mai vârstnici, au stat cuminți și au așteptat sosirea vedetei, la fel ca presa, cu care artista, potrivit programului, trebuia să se întâlnească pe la 17.30, pentru un briefing. N-a mai fost să fie, nu se știe din ce motive, pentru că, după două ore, era deja evident că nu mai e valabilă cutuma cu ”toate vedetele întârzie”.

Într-un final, aproape de ora 20, cu vreo jumătate de oră după ce trebuia să-și fi început recitalul în parcarea Shopping City, Andra a ajuns și a fost înconjurată de un grup de jandarmi, alături de bodyguarzii personali și, bineînțeles, de oameni, care veneau în număr tot mai mare să o întâlnească. Spre dezamăgirea lor, nu s-a putut trece de bodyguarzi. Totuși, înainte de a urca pe scenă, Andra a adresat câteva cuvinte despre eveniment: ”Prietenii de la Carrefour au făcut posibilă întâlnirea cu fanii mei din Piatra Neamț. Mă bucur nespus de mult că au venit într-un număr atât de mare, ceea ce dovedește că și lor le-a fost dor de mine, nu doar mie! Sper să le placă ce le-am pregătit, să se simtă bine, că e și zi de sărbătoare, adică avem două motive în plus să ne petrecem astăzi și Doamne-ajută să nu plouă!”.

N-a plouat. Andra nu și-a dezmințit statutul, iar alături de ea au fost și Alex Velea și What’s Up. Fanii au stat și au cântat fiecare vers alături de artiștii lor preferați, iar, la terminarea concertului, traficul de pe străzile principale ale orașului a trebuit dirijat de polițiști, din cauza aglomerației. (A.H.)

GALERIE FOTO:

andra piatra neamt 2018 (1)
andra piatra neamt 2018 (3)
andra piatra neamt 2018 (5)
andra piatra neamt 2018 (4)
andra piatra neamt 2018 (2)
andra piatra neamt 2018 (6)
andra piatra neamt 2018 (7)
andra piatra neamt 2018 (8)
andra piatra neamt 2018 (9)
andra piatra neamt 2018 (10)
andra piatra neamt 2018 (11)
andra piatra neamt 2018 (12)

One comment

  • EU

    august 16, 2018 at 12:31 pm

    PANEM ET CIRCENSES

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *