Horoscop 13-19 septembrie: Zi dificilă pe 18!

pietricica turism

Să nu uităm că astrele predispun și nu dispun, iar forța gândului pozitiv este colosală. Se recomandă păstrarea cumpătului în jurul datei de 18 septembrie!

Marte în unghi dur, de 90° față de Uranus, este același aspect care a fost pe 16 mai, 1 august și vine acum pe 18 septembrie. Evenimentele vechi de câteva luni, în special vulcani, incendii violente, mișcări sociale, s-au produs sub această conjunctură astrologică. În ce privește interacțiunea dintre oameni, unii vor fi ultrasensibili și vor deveni furioși.

* Berbec

Marte tranzitează zodia Vărsătorului, semn de Aer care se potrivește perfect cu elementul Berbecilor, Focul. Programul social al nativilor este ”ațâțat” de această întâlnire a Elementelor. Prietenii Berbecilor vor dori să li se alăture. Nativii ar putea fixa unele întâlniri, la cafenele sau restaurante, pentru că acum este un moment foarte bun să petreacă timp cu prietenii lor.

În weekendul din 15-16 septembrie, se petrec mai multe evenimente spumante.

Pe 15 septembrie , Mercur și Pluton se sincronizează. Este ziua perfectă pentru a trimite o scrisoare, e-mail, pentru a aplica pentru un loc de muncă. Este, de asemenea, o zi perfectă pentru a trimite manuscrisul finalizat către editură.

În ziua următoare, 16 septembrie, Mercur și Jupiter vor fi în armonie. Regulile lui Mercur privind călătoriile se aplică. Berbecii care au de făcut deplasări nu pot găsi o zi mai bună de a conduce, de a zbura sau de a merge pe calea ferată către orice destinație dorită.

* Taur

În weekendul15-16 septembrie, Taurii au fixate asupra lor mai multe stele, care le împart acțiuni favorabile. Sâmbătă, Mercur și Pluton vor lucra împreună, transformând ziua în ceva superb, mai ales pentru cei care fac cercetare. Indiferent de natura acesteia sau de tematică.

Jurnaliștii vor găsi această zi foarte utilă pentru a urma punctele dintr-un caz sau răspunsul la o întrebare. Pluton conduce toate lucrurile care sunt sub suprafața firească. Dacă vor săpa, Taurii vor afla ce caută.

Duminică, 16 septembrie, Jupiter lucrează împreună cu Mercur, ceea ce sugerează că o colaborare a Taurilor cu o altă persoană va aduce magie în acel domeniu. Orice tip de asociație 1:1 va merge foarte bine.

O zi foarte dificilă în această lună va fi 18 septembrie, când Marte se va ciocni cu Uranus. Nu este o zi pentru întâlniri importante sau pentru semnarea unui contract.

* Gemeni

Un progres mai impresionant în cariera Gemenilor apare atunci când Marte va tranzita zodia Peștilor, adică din 15 noiembrie și până 31 decembrie. Gemenii au nevoie de această informație, pentru a-și gestiona corect situațiile care îi privesc.

Aspectele fine continuă să fie uzuale, iar în weekendul din 15-16 septembrie, Mercur va primi raze atât de la Pluton, cât și de la Jupiter. Faptul că Mercur este planeta dominantă a Gemenilor oferă acestei configurații astrale o greutate aparte și beneficii suplimentare.

Bunurile imobiliare, părinții/ familia și proiectele de muncă se află, cel mai probabil, în zona de câștig.

Se recomandă ca 18 septembrie să nu fie bifată în calendar cu deplasări, cu semnare de contracte, cu discuții ce presupun opinii diferite.

* Rac

Romantismul Racilor este sub semnul lui Venus, care tranzitează Scorpionul, până pe 7 ianuarie 2019. Este o perioadă neobișnuită pentru ca Venus să rămână într-un singur semn/ zodie. Racii își pot planifica pentru 18 septembrie lucruri ușoare, fără importanță. Pe 18, Marte se ciocnește energetic cu Uranus, planeta de evoluțiilor neașteptate.

Pe 18 septembrie, Marte tranzitează Casa împrumuturilor Racilor, iar Uranus va fi în Casa prietenilor. Racii ar putea evita, de exemplu, participarea la nunta unui prieten. Dacă nu, există mari șanse ca, ulterior, să meargă din datorie în datorie. Prietenii și banii nu se amestecă bine în această perioadă a lui septembrie.

* Leu

Mercur este foarte ocupat în septembrie. Știind că Mercur guvernează salariul, economiile și sectorul de investiții ale Leilor, se recomandă nativilor ca, în această perioadă, să intre în afaceri. Leii se pot orienta după aceste zile: 15 septembrie, o zi bună pentru ”săpat” despre informații financiare ascunse; 16 septembrie, una dintre cele mai bune zile ale lunii pentru semnarea unui contract, închiderea unei case sau semnarea unui contract de închiriere; 23 septembrie, atunci când aducerea de afaceri noi ar trebui să fie un moment festiv, de succes.

Saturn tranzitează Casa lucrului de zi cu zi a Leilor. Aceștia vor avansa cu proiectele lor mai repede decât în lunile iulie și august.

* Fecioară

Faptele, acțiunile ascunse pot fi descoperite de Fecioare pe 15 septembrie, când Mercur și Pluton sunt sincronizate, oferind un cadru astrologic ideal pentru investigarea unor ”acoperiri” de tot felul. Dacă cineva ascunde informații, este ziua perfectă de căutare și de a afla ce se află dedesubtul lucrurilor legale.

Pe 16 septembrie este o zi senzațională. Mercur și Jupiter comunică foarte frumos. Fecioarele se pot deplasa oriunde le place. De asemenea, se poate semna un contract, deoarece profiturile vor fi generoase.

Cei care sunt în domeniul scriitoricesc pot scrie acum o piesă jurnalistică, pot trimite o scrisoare de editorului despre cenzura aplicată articolele lor sau pot contacta un producător de televiziune.

Pe 16 septembrie, Mercur și Jupiter vor face ziua perfectă pentru călătorii sau implicarea în orice fel de proiect de comunicații.

* Balanță

Semnarea unui contract, a unor documente de orice tip, se recomandă în weekendul din 15-16 septembrie. Atunci mintea nativilor va avea claritatea necesară pentru a descoperi ce îi poate afecta în contracte sau orice alte documente.

Acum este o perioadă fastă pentru semnarea contractelor de închiriere și a acordurilor legate de locuințe.

Pe 16 septembrie, Mercur și Jupiter, oferă Balanțelor o zi excelentă pentru a planifica, pentru a semna lucrări, mai ales dacă acordul este orientat spre afaceri. Această zi este, de asemenea, minunată pentru călătorii.

Pe 18 septembrie, Marte în Vărsător intră în conflict cu Uranus în Taur. E o zi în care Balanțele nu trebuie să stea în ochii șefului.

* Scorpion

În weekendul din 15-16 septembrie, Mercur comunică mai întâi cu Pluton, apoi cu Jupiter. Acesta va fi un weekend ideal pentru călătorii, mai ales dacă nativii se deplasează pe o distanță scurtă.

Pentru unii dintre ei se anunță participarea la petrecerea de logodnă a unui prieten, la nunți, la petreceri de aniversare, la un eveniment caritabil sau chiar la o conferință profesională. Indiferent ce fac în acest weekend, pentru Scorpioni se anunță a fi memorabil.

Marte este orientat frumos spre familie până pe 15 noiembrie. Ritmul impus de Marte va crește pe măsură ce zilele lui septembrie trec, atingând un maximum pe 8 octombrie.

* Săgetător

Weekendul din 15-16 septembrie aduce nativilor posibilități de a face mai mulți bani. În acest sens, Mercur și Pluton îi ajută pe Săgetători să fie deschiși la zona finanțelor, a afacerilor.

Este o zi bună pentru ei să-și examineze înregistrările financiare, pentru a vedea de unde provin cele mai bune venituri din ultimul an, iar, dacă este cazul, să facă acele schimbări care vor aduce o creștere mai mare.

Duminică, 16 septembrie, când Mercur și Jupiter sunt sincrone, nativii pot discuta și semna un acord.

În acest weekend, din 15-16 septembrie, Săgetătorii vor afla noi modalități de a avansa în carieră.

* Capricorn

Universul, câteodată, ne forțează să încetinim, pentru a face îmbunătățiri în viața noastră. Într-o zi astfel de zi, precum 18 septembrie, când Marte și Uranus bruiază toate tipurile de înțelegeri financiare, Capricornii se pot îndrepta către căsuța lor de la țară, să stea pe malul apei sau cu burta la soare.

Marte în Vărsător va crește cheltuielile nativilor, cu motive sau fără motive. Capricornii ar putea sta liniștiți pe partea de cheltuieli în această perioadă. Vor veni și zile bune pentru investiții personale sau în afaceri.

Venus, care acum tranzitează zodia Scorpionului, pregătește Capricornii pentru o dragoste ce se poate concretiza în perioada decembrie – ianuarie 2019.

* Vărsător

Mercur își unește forțele cu Pluton în weekendul 15-16 septembrie. Acum se descoperă ce este ascuns, ce se află sub suprafața lucrurilor, sub spoiala de adevăr.

Vărsătorii au ocazia de a face cercetări și de a pune întrebări cu privire la orice problemă, dar mai ales cele care implică finanțe.

Duminică, 16 septembrie, Jupiter și Mercur lucrează la avantajele încheierii unui acord. De asemenea, este o zi minunată pentru călătorii. Dacă este necesar shopping-ul, această duminică este perfectă pentru așa ceva.

Vărsătorii au acum controlul asupra evenimentelor și le pot manevra mai ușor decât a fost posibil înainte.

* Pești

În weekendul de 15-16 septembrie, Mercur discută confortabil cu Pluton și Jupiter. Peștii care lucrează în guvern, publicistică, radiodifuziune, mediul academic, sistemul juridic, cercetare și medicină vor fi susținuți de aceste planete. Este un weekend minunat pentru semnarea unui contract.

Cei care au acceptat lobby nu sunt foarte avantajați de această conjunctură astrală.

Pe 18 septembrie, este bine ca Peștii să evite să facă ceva important. Marte, războinicul, va avea șanse mari cu Uranus, planeta evenimentelor neașteptate. Peștii trebuie să evite hârtiile importante, întâlnirile majore. Față de celelalte zodii, Peștii au, în aceste zile, oportunitatea de a se bucura de plăcerile dragostei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.