Oraşul Târgu-Neamţ îşi premiază cetăţenii de onoare şi cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie

pietricica turism

Chiar dacă manifestările cultural-artistice dedicate Zilelor Oraşului Târgu-Neamţ au fost anulate în acest an, administraţia locală nu-şi uită cetăţenii care fac cinste urbei. Astfel, sâmbătă, 8 septembrie, la Catedrala „Adormirii Maicii Domnului”, de ziua Naşterii Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mică, ocrotitoarea oraşului, va avea loc o slujbă religioasă la care va participa conducerea primăriei, în frunte cu primarul Daniel Harpa, cât şi consilieri locali.

Duminică, 9 septembrie, la ora 12, în sala de festivităţi a primăriei vor fi decernate două titluri de cetăţean de onoare, respectiv domnişoarei doctor Andreea Daniela Nechita şi agentului şef de Poliţie, Ovidiu Busuioc.

La ora 14, vor fi premiate 29 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie şi vor primi din partea primarului Daniel Harpa, flori, şampanie şi diplome.

„Chiar dacă în acest an manifestările dedicate Zilelor Oraşului au fost anulate din considerente întemeiate de ordin financiar, pentru că ne dorim ca din banii pe care ar fi trebuit să-i alocăm de la bugetul local să meargă spre alte priorităţi, cum ar fi la spital sau la drumuri, nu putem să nu-i felicităm şi premia pe cetăţenii care fac cinste urbei. Aici mă refer la cele două persoane care vor primi titlul de cetăţean de onoare, domnişoara doctr Andreea Nechita şi poliţistul Ovidiu Busuioc, despre care am o părere foarte bună şi merită tot respectul nostru, cât şi despre cele 29 de cupluri care împlinesc 50 de ani de la căsătorie. Cu toţii sunt un exemplu pentru noi şi avem obligaţia morală să le arătăm recunoştinţa noastră. Sărbătoarea oraşului nostru va fi una festivă, una de recunoştinţă faţă de valorile urbei, va fi şi o sărbătoare a pioşeniei de ziua Sfintei Marii, ocrotitoarea urbei noastre, dar şi o sărbătoare a speranţei, a iertării şi a dragostei faţă de semeni”, ne-a declarat primarul Daniel Harpa.

C.T. STURZU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.