Rossal zona Târgu Neamţ participă la Ziua Mondială a Curăţeniei

pietricica turism

Rossal zona 3 Târgu Neamţ va participa cu 30 de voluntari la acţiunea de ecologizare din 15 septembrie, ce se va desfăşura şi la Târgu Neamţ cu prilejul ”World Cleanup Day”.

Misiunea proiectului ”Let’s do it România” este ”mobilizarea cetăţenilor, autorităţilor, societăţii civile, companiilor private şi a mass-mediei pentru curăţarea arealelor naturale din jurul localităţilor României”, în cazul de faţă Târgu Neamţ.

Colaborăm cu societatea de salubrizare Rossal zona 3 Târgu-Neamţ şi vom curăţa zona Monumentului Vânătorii de Munte, zona Cetăţii Neamţ şi malurile râului Ozana. Aşteptăm voluntari şi din rândul cetăţenilor, al altor instituţii locale şi vom propune şi şcolilor din oraş, să participe cu elevi la această acţiune de ecologizare”, a declarat Niculina Acatrinei, din cadrul Primăriei Târgu Neamţ.

Rossal zona 3 Târgu Neamţ a mai fost implicată într-o acţiune de voluntariat pentru curățenia din oraș, pe 7 iunie a.c, când, în colaborare cu primăria, a curăţat zona Monumentului Vânătorii de Munte, Cetatea Neamţ şi malurile Ozanei. (C.T. STURZU)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.