Târgu-Neamţ: Recoltă liberală prădată de rromi

pietricica turism

Recolta a doi lideri PNL din Târgu-Neamţ a fost prădată de rromi. Fapta s-a întâmplat în noaptea de 6/7 septembrie, iar păgubaşii sunt consilierul judeţean PNL, Aurel Aciocârlănoae şi consilierul local PNL, Constantin Iliescu. Cei doi liberali au terenuri agricole la intrarea în cartierul Blebea, înainte de a traversa calea ferată pe stânga, mai exact în zona Măneşti, aşa cum o cunosc localnicii.

Pe lângă cei doi liberali au mai fost prădate şi recoltele altor cetăţeni din zona Barieră din oraş, cum ar fi Nicolae Cucoş sau Ion Grumăzescu. De altfel, se observă clar urmele roţilor de căruţă pe arătură şi de prin lanurile de porumb care sunt culcate la pământ, plus grămezi de ştiuleţi care nu au mai încăput în căruţe hoţilor. De asemenea, se observă şi locurile unde lucerna a fost cosită.

“Cetăţenii cărora le-au fost prădate recoltele au sunat 112 şi azi a venit un echipaj de la Poliţia Naţională a oraşului. Ţiganii au furat astă-noapte tot ce au prins cu căruţele: porumb, floarea soarelui şi lucernă. Poliţiştii au spus că astfel de fapte trebuie mediatizate, pentru a fi luate măsuri din partea instituţiilor statului. Ar fi bine ca în fiecare noapte să se facă o patrulă formată din poliţişti locali, poliţişti naţionali şi jandarmi, care să stea cu maşina în această zonă. Dar în fiecare noapte. Ţiganii vin cu căruţele şi fură, apoi se duc spre casă la Humuleşti. Mie mi-au furat acum cam vreo două tone de porumb. Clar că nu le mai recuperez, dar măcar să nu se mai întâmple de azi înainte”, ne-a declarat Aurel Aciocârlănoae.

“În fiecare an se fură de aici. În fiecare an mi se fură din recoltă. M-am săturat de aceşti ţigani. Mi-au furat din lucernă şi mi-au furat şi nuci din copac”, ne declară şi Nicolae Cucoş, un alt păgubit. (C.T. STURZU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.