Extragere loto porno sau variante câștigătoare la 4 din 69

pietricica turism

Ce vedeți în titlu nu înseamnă că s-o schimbat maniera prin care mai mulți cotizează și unu câștigă, ci o meteahnă mai veche a unuia care, după ce și-o făcut mațele rangă și conturile asemenea, s-o gândit că n-ar fi rău să aibă și-un harem. Contemporanul, altfel un conselier de mare angajament în slujba unui șăf politic (nu zicem nume, să pară reclamă) s-o cam perindat prin fel de fel de funcții, pe salarii nu tocmai mici, dar suficiente cât i se urce la mansardă. Trecem peste faptul că insul se pricepea pe unde o fost pus, cam ca felcerul la motoarele de rachetă și ne trezim că o parte a edificiului domniei sale, poziționat sub brăcinari, a intrat într-o agitație invers proporțională cu cheful de muncă, ceea ce în limbajul de specialitate se denumește hiperactivitate hormonal afectivă cu descărcări periodice în moalele capului și îndoitura genunchilor. Ca să calmeze filoxera asta, distinsul nostru conselier o trecut la o terapie din ghemuit în depărtat, prin convocarea mai multor suptalterne, majore în cazul de față, în diverse locuri ferite de paparați, pentru ore suplimentare și satisfăcții conexe, în contul unor promisiuni strașnice de mărire, avansare, amor etern și vise plăcute. Acuma n-am zice că omu nu-i arătos, că bani are, damfuri are, straie are, bașca o herghelie de testosteroni cu dinți de aur, numai buni de dat gata nevinovate dornice de scoatere-n lume că poate cine știe?

Am zice că nu-i nimica, dar una e să fii anonim și să te dai în bărci și alta-i să fii atașat de-un șăf spăimos de mare și tare, care nu vrea decât el să vedetă. Asta una. A doua, una e să te dai fante în târg sau alt perimetru și alta-i să faci manopera asta în instituția de unde-ți iei simbria, ca să nu mai vorbim că e o lege nescrisă de a nu presta acțiuni amoroase în colectivul de oameni ai muncii denumiți colegi.

Partea mai tristă este că oricât o încercat mnealui să fie un fel de 007, oarece ocheane l-au dibuit, bașca gingașele dudui s-au trezit de la exclusivitate garantată la … „cum? Și cu cu curva aia?“,  ceea ce a însemnat ofensă majoră la onoarea gingașelor făpturi, aburite cu un vin dulce și-un 70 minus unu. Vă dați seama că la auzul unor astfel de vești, săful n-a fost deloc încântat, dar cum solidaritatea de partid nu lasă cadrele tinere în pribegie ideologică, se pare că i-a trasat un azimut, prin extragere din toate cele locale, către o altă foncție în orașul lui Vodă spre rezolvarea mai multor probleme. Prima ar fi că locul e mai mare, populație mai multă, egal, șanse mai mari de cunoscut persoane asemănătoare celor autohtone. Doi. Tinerele suptalterne vor fi lipsite de obiectul muncii ( ce aparține pomenitului), iar după o perioadă de post și acatiste, sunt speranțe să-l vadă pe Cupidon în carne și oase, dar fără arc. Trei. Opinia publică, colegii de partid, electoratul, națiunea, după vor fi tras câte o porție strașnică de râs, se vor calma la vederea facturilor și a poruncilor de sus în jos la adus voturi, că până la urmă asta e ceea ce contează.

Cât despre ins? E negru și integru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.