Acasă Actual Corpul de control al ministrului Carmen Dan a urat sărbători fericite conducerii...

Corpul de control al ministrului Carmen Dan a urat sărbători fericite conducerii Poliției Neamț

Evident, celor care încă nu sunt cercetați. Membrii Corpului de control al ministrului Afacerilor Interne au plecat astăzi, 14 decembrie, de la Piatra-Neamț, după o nouă verificare, care a durat o săptămână. În lipsa personajului verificat, comisarul șef Paul Tablan, pe care se testează abilitățile de căutat nod în papură, echipa de control a avut o întrevedere cu proaspeții adjuncți Victor Vlad și Costică Scutaru, primul dintre ei fiind la comanda inspectoratului cât timp titularul de drept este în concediu. Întrebat dacă i s-a comunicat ceva despre verificările făcute timp de 5 zile, comisarul Victor Vlad a declarat: ”Am fost salutați cordial, ni s-au urat sărbători fericite, succes și toate cele bune, urările au fost reciproce și cam atât. Nu am avut alte discuții legate de ce-au făcut și ce-au constatat”.

Cât despre faptul că membrii Corpului de control al ministrului au plecat spre Capitală făcând urări tradiționale de sărbătorile de iarnă, rezultă că n-au de gând să se întoarcă la Poliția Neamț până la sfârșitul anului, desigur dacă nu apar noi ordine.

În altă ordine de idei, site-ul IPJ Neamț a fost actualizat și echipa managerială a fost completată cu noii adjuncți, plus fotografii, CV-uri și program de audiențe.

C.M.

1 COMENTARIU

  1. E tare bine că ați pus și poze! Așa vede și lumea cine sunt cei doi „Andrușcă” de la Poliția nemțeană.
    Sunt curios dacă v-a avea cineva curajul să meargă în audiență la cei doi. Asta dacă sunt de găsit pe la biroul lor și nu or fi la raport pe la inculpatul Ionel (care i-a și „plantat” pe post).
    Dl. Tablan, zile grele se arată! Și nu de la Corpul de control sau de la clanurile interlope tradiționale în Neamț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here