Daruri de la PES Activist pentru copiii de la Școala Alexandru Roșca din Piatra Neamț

pietricica turism

PES Activists Neamț, cu sprijinul membrilor de la nivel central, a păstrat tradiția și în acest an și în apropierea sărbătorilor de iarnă a dus bucurie în sufletele unor copii cu care soarta nu a fost foarte darnică. Carmen-Elena Nastasă, coordonator PES Activists Neamț, a adus vineri, 21 decembrie, “Zâmbetul de Sărbători”. Sprijinită de colegi din PES Activists România – Victor Negrescu, Janina Sitaru și Dana Lăzăruc, ea a mers la Centrul de Educație Incluzivă Alexandru Roșca din Piatra Neamț, cu daruri pentru asistați.

Dacă în iernile trecute, reprezentanții socialilor europenilor au intrat în casele oamenilor cu daruri, de această dată au mers la o casă de copii. Așa, bucuria a fost împărțită mai multor micuți, care i-au așteptat cuminți pe oaspeți și au sperat în minunile care să li se întâmple.

A fost un moment extrem de frumos și emoționat. Spiridușii lui Moș Crăciun au ajuns în mijlocul copiilor, i-au făcut să râdă cu spectacolul de magie pregătit din timp și la finalul distracției a venit Moșul personal și le-a oferit daruri!

Le mulțumesc doamnelor Irina Balțătescu – directorul Centrului pentru Educație Incluzivă Alexandru Roșca, și Cristina Păvăluță – directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț, pentru sprijinul acordat în realizarea proiectului nostru. Tuturor, Sărbători Fericite!“,  a declarat Carmen-Elena Nastasă, coordonator al PES Activists Neamț. (I.Ș.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.