Policlinica Piatra Neamț, închisă 3 zile

Personalul medical din Ambulatoriul Integrat de Specialitate al Spitalului Județean de Urgenţă (SJU) Neamț se bucură de liberele acordate de guvern în perioada sărbătorilor. Policlinica va fi închisă în primele 3 zile ale săptămânii viitoare, la fel și în ultima parte a acestui an.

“Conform zilelor libere acordate de guvern, nu va fi program pentru pacienți în policlinică în perioada 24-26 decembrie și în perioada 31 decembrie 2018-3 ianuarie 2019”, a declarat asistenta medicală Angela Gherasim.

Pietrenii care au urgențe medicale în următoarele două săptămâni sunt îndrumați să meargă, mai întâi, la medicii care fac gărzi în centrele de permanență din municipiul Piatra Neamț. De zilele libere beneficiază și medicii de familie, care au cabinetele închise în aceeași perioadă la Crăciun, ca și la trecerea dintre ani. La centrele de permanență oricine, asigurat și neasigurat, este consultat gratuit, primește o rețetă dacă e cazul sau o trimitere la medicul specialist, iar dacă e nevoie medicul de gardă cheamă ambulanța. În Piatra Neamț sunt centre de permanență în fiecare cartier – lângă Piața Bistrița, lângă Piața Dărmănești, lângă mall-ul de la Piața Centrală și vizavi de Pompieri, în zona Topaz din Dărmănești, în zona complexului comercial de la 1 Mai, în Văleni și în Speranța. (C.I.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *