Dragoş Patrichi, cel mai bun fotbalist în turul Ligii a IV-a

• ceilalţi laureaţi ai sondajului realizat de Mesagerul de Neamţ în cadrul grupului de Facebook L4&L5 Neamţ sunt Sergiu Dornescu (Victoria Horia), Alexandru Bordeanu (Speranţa Răuceşti) şi Marius Onofraş (Bradu Borca)

Dragoş PATRICHI, căpitanul echipei Ozana Târgu Neamţ

Dragoş Patrichi (Ozana Târgu Neamţ) a fost desemnat jucătorul nr. 1 în turul Ligii a IV-a. Atacantul a întrunit cele mai multe voturi la sondajul organizat de Mesagerul de Neamţ printre membrii grupului de Facebook L4&L5 Neamţ.

Nu mă aşteptam! Am o vârstă destul de înaintată pentru fotbal şi mă aşteptam ca jucători mai tineri să fie nominalizaţi. Dacă am fost votat, în mod sigur nu a fost fără motiv. Pentru returul campionatului îmi propun să o ţin tot aşa. Pentru echipă îmi doresc promovarea. Suntem înfiinţaţi de puţin timp şi, dacă reuşim promovarea, va fi extraordinar!”, a declarat Dragoş Patrichi.

Suntem încântaţi de această reuşită. Dragoş Patrichi este un jucător cu foarte multă experienţă, care ne-a ajutat enorm în obţinerea rezultatelor dorite în turul campionatului. Fără exagerare, golurile sale au fost goluri de 3 puncte! Sperăm să o ţină tot aşa şi în partea secundă a campionatului”, a precizat Victor Andrei Isache, preşedintele Ozanei Târgu Neamţ.

La categoria ”cel mai bun atacant”, Dragoş Patrichi a obţinut 35 de voturi şi i-a devansat pe Marius Tulbure (Victoria Horia)-24, Florin Bîdan (Bradu Borca)-6 şi Ciprian Brighiu (Speranţa Răuceşti)-5. A fost nominalizat şi Marian Paveluc (Moldova Cordun), dar nu a primit niciun vot.

Categoria ”cel mai bun portar” a fost câştigată de Sergiu Dornescu (Victoria Horia)-25 de voturi, care a fost urmat în top de Dragoş Iftimie (Ozana Târgu Neamţ)-16, Adrian Axinte (Bradu Borca)-6 şi Marius Chelaru (Speranţa Răuceşti)-2.

Cel mai bun fundaş al Ligii a IV-a în toamna trecută a fost desemnat Alexandru Bordeanu (Speranţa Răuceşti), care a întrunit 21 de voturi. Topul a fost completat de Florin Tulpan (Victoria Horia)-11, Marius Zaiţ (Ozana Târgu Neamţ)-10, Adrian Ilie (Bradu Borca)-4, Bogdan Straton (Ozana Târgu Neamţ)-3 şi Alexandru Smău (Speranţa Răuceşti)-un singur vot.

Categoria ”cel mai bun mijlocaş” i-a revenit experimentatului Marius Onofraş (Bradu Borca), cu 23 de voturi. Au urmat în clasament: Andrei Apostol (Speranţa Răuceşti)-13, Florin Apreutesei (Ozana Târgu Neamţ)-7, Răzvan Stângaciu (Victoria Horia)-5 şi Darius Roca (Energia Pângăraţi), cu un singur vot. (M. CONSTANTINESCU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.