VIDEO ”Vino și lucrează tu de noapte la Cardiologie, să vezi cum cari singur un mort la morgă!””

pietricica turism

Protestul de astăzi, 8 februarie, a scos la iveală foarte multe ofuri ale asistenților de la Spitalul Județean Neamț. Despre cele comune, pe ramură, puteți citi aici. Despre cele punctuale, pe care le simte fiecare, aflați în cele ce urmează:

5 COMENTARII

 1. Eu nu înțeleg un lucru: condițiile precare de muncă (spun ”precare” ca să fiu politicoasă), au vreo legătură cu salariile?
  De ce, ÎNTOTDEAUNA, buba crapă când e vorba de salarii? Până să le umble la salarii celor din spital, aveau spirt și feșe? De ce amestecă lucrurile?
  Eu am pe fluturașul de salarii rețineri pentru sănătate ce reprezintă a 6-a parte din salariul net. Și dacă ajung, Doamne ferește, să am nevoie de asistență medicală, aflu că la spitalul stat nu se poate (că nu sunt locuri, dotări, ori medicamente, ori specialiști), că la privat s-au terminat fondurile șamd. Când a trebuit să nasc (în urmă cu vreo 9 ani), la Piatra Neamț situația era la fel, așa că am primit lista cu cele necesare, încă din luna a 7-a: branulă, vată, seringi de unică folosință, comprese sterile, nu știu ce produs pentru dezinfecția buricului la copil șitotașa… Bașca, am aflat ”pe surse” și cât e ”dreptul” pentru personal: atâta pentru moașă, atâta pentru infirmieră, atâta pentru medic, să am ceva mărunțiș și pentru lift în caz că…
  De ce să mai plătesc la sănătate?

 2. Ma mir cum de nu le este rusine sa ceara mereu salarii mari, in conditiile in care le au
  DEJA ASTRONOMICE , comparativ cu alti salariati mult mai bine pregatiti si cu mai multe studii care lucreaza in privat!

  Nu stiu decat sa faca scandal, sa se gandeasca doar la salariile lor, NU SI LA CONDITIILE DIN SPITAL/SANATATEA PACIENTULUI, SA VA FIE RUSINE, INCOMPETENTI SI SPAGARI NESIMTITI CE SUNTETI!!!

  NB : FAPTUL CA VA MOR OAMENII PE SECTII, ARATA CAT DE “PROFESIONISTI” SI IMPLICATI SUNTETI!!!

 3. Niste putori! Daca nu le convine sa plece! In spital trebuie sa-i implori sa-ti dea o mana de ajutor si sunt platiti pt asta. Fura tot de la seringi, comprese dezinfectanti pana la mancarea bolnavilor.Multi vor drepturi, putini muncesc! Respect pentru acei ce stiu sa-si respecte juramantul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.