Lotul elevilor calificați la Olimpiada Națională de Științe Socio-Umane

pietricica turism

Lotul de 9 elevi calificați la Olimpiada Națională de Științe Socio-Umane, în urma etapei județene, din 9 martie, va participa, în perioada 22-26 aprilie, la etapa națională, găzduită la Brașov.
Pe locul I la educație socială s-a calificat echipajul format din elevii Ana-Miruna Huțu-Ailoae și Andrei-Alexandru Irimiea, în clasa a IV-a la Colegiul Tehnologic „Spiru Haret” Piatra Neamț, pregătiți de prof. Luminița Tărîță.

La cultură civică s-au calificat pe primul loc Maria Miruna Burlacu și Brândușa Ioana Andronache, din clasa a VIII-a, Liceul Tehnologic „Gh. Ruset Roznovanu” Roznov, pregătiți de prof. Adrian Hizan.

La logică, argumentare și comunicare s-a calificat Petronela Andreea Proboteanu, din clasa a XII-a, pregătită de prof. Simona Huțu-Ailoae în Centrul Județean de Excelență Piatra Neamț.

La psihologie pe primul loc este Ionela Simona Miron, clasa a XII-a la Colegiul Național „Roman Vodă”, pregătită de prof. Maria Lozincă.

La economie, locul I aparține lui Mihai Dragoș Constantin, clasa a XII-a la Colegiul Național „Petru Rareș”, pregătit de prof. Mihai Obreja.

La sociologie, pe primul loc s-a clasat Mălina Maria Rîndașu, clasa a XII-a la „Petru Rareș”, pregătită de prof. Lidia Obreja.

La filosofie, primul clasat este Francis Gabriel Lulea, clasa a XI-a la Colegiul Național de Informatică Piatra Neamț, pregătit de prof. Ionuț Ciurlea.

Conform metodologiei, elevii clasați pe locul I sunt calificați direct la etapa națională a Olimpiadei de științe socio-umane. Lista finală a elevilor calificați va fi transmisă de Ministerul Educației Naționale în urma realizării unui clasament național. Mulțumim echipelor manageriale din unitățile de învățământ, în care s-a desfășurat etapa județeană, pentru asigurarea logisticii necesare unei astfel de competiții. Felicitări tuturor elevilor și cadrelor didactice pentru rezultatele obținute și mult succes la etapa națională!”, a declarat inspectorul școlar Ioan Romeo Roman.
La etapa județeană au participat 276 de elevi din clasele III-XII, din care 160 elevi de primar și gimnazial și 116 liceeni, din 25 de școli din Neamț. (C.I.)

ișj neamț clasificare socio-umane

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.