Fost primar de Târgu Neamţ huiduit la o adunare publică

Probabil plictisit de viaţa de pensionar sau poate din cauză că încă mai duce dorul funcţiilor, Decebal Arnăutu, fostul primar al oraşului Târgu Neamţ, s-a gândit că nu ar fi rău să obţină o funcţie de preşedinte. De data aceasta,  cea de preşedinte a C.A.R Pensionari Târgu Neamţ (Casa de Ajutor Reciproc), unde este simplu membru.

Duminică, 14 aprilie, a fost prezent la Adunarea Generală, unde, pe ordinea de zi,unde trebuia să se aleagă un nou președinte. De la începutul şedinţei Decebal Arnăutu a oferit fiecărui participant propunerile sale privind modificarea unor articole din Statutul C.A.R-ului, printre care și dispariţia conției de a avea de 3 ani vechime pentru a candida la funcţia de preşedinte. Vechime pe care se pare că nu o avea. Chiar dacă a încercat să-și facă un fel de campanie electorală ad-hoc,  propunerile sale au avut drept efect huiduieli și acuze cu trimitere la fostele sale mandate de primar. În cele din urmă fostul primar a ieşit din sală, într-un cor de huiduieli.

Domnul Arnăutu a făcut acest circ pentru că îşi dorea funcţia de preşedinte. De aceea vroia să schimbe Statutul. Să îi fie ruşine. După ce a distrus un oraş după trei mandate de primar vrea să distrugă şi acest C.A.R”, a ținut să puncteze o doamnă din sală, care era clar o adversară a fostului primar.

C.T. STURZU

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *