L4 Speranţa Răuceşti şi vecinii de coşmar de la Ozana Târgu Neamţ

Speranţa Răuceşti primeşte duminică, 14 aprilie, vizita vecinilor de… coşmar, Ozana Târgu Neamţ, formaţie care a câştigat ambele meciuri directe din toamna lui 2018. Partida contează pentru etapa a XV-a a Ligii a IV-a.

“Sper ca jucătorii noştri să aibă aceeaşi atitudine ca în meciul de la Borca. Evident, ne dorim să nu repetăm păţania de anul trecut. Presiunea fiind mai curând la ei, ne dorim, evident, să câştigăm jocul. Dacă vom reuşi să fim la fel de concentraţi şi vom avea răbdare, sigur va veni şi rezultatul dorit”, a declarat Daniel Zavate, antrenor-jucător al formaţiei din Răuceşti.

“Meciul va fi dificil! Jocul, rezultatul şi atitudinea jucătorilor noştri din etapa trecută nu ne dau mari speranţe. Aşteptăm să revină cei doi atacanţi ai noştri, care vor reprezenta un plus în confruntarea cu Răuceşti. Sper ca egalul cu Horia să fi fost un duş rece pentru jucătorii noştri, iar la un derby atitudinea lor să fie cu totul şi cu totul alta. Echipa din Răuceşti s-a întărit, după părerea mea, dovadă fiind şi jocul solid şi rezultatele foarte bune din ultimele două deplasări. Obiectivul nostru pentru următoarele două etape este să obţinem 4 puncte”, a precizat Victor-Andrei Isache, preşedintele Ozanei Târgu Neamţ.

Etapa de pe 14 aprilie mai cuprinde şi partidele Moldova Cordun-Bradu Borca şi Victoria Horia-Energia Pângăraţi.

Duminică, 7 aprilie, în etapa a XIV-a a Ligii a IV-a, cele 4 favorite la play-off au remizat între ele. În meciul vedetă, Bradu Borca-Speranţa Răuceşti, s-a consemnat rezultatul de 2-2 (1-0), prin golurile marcate de Crengăniş şi Onofraş (penalty)/Hurdubei şi Matei.

“Am jucat sub presiune, pentru că doream să ne distanţăm de ei în clasament. Per total, consider că a fost un rezultat echitabil, iar campionatul se joacă”, a declarat Marius Onofraş (Bradu Borca), cel mai cunoscut jucător din Liga a IV-a Neamţ.

“Ducem în continuare lipsă de coeziune între jucători, fiind veniţi mulţi fotbalişti noi. Sperăm să avem şi pe viitor aceeaşi atitudine şi ambiţie şi să ducem echipa pe primul loc”, a precizat Daniel Zavate (Speranţa Răuceşti).

Ca la orice derby, de la partida Bradu Borca-Speranţa Răuceşti nu au lipsit fazele litigioase, oaspeţii exprimând nemulţumiri legate de cel puţin două decizii ale arbitrului Cosmin Apetrei: a refuzat acordarea unui penalty pentru Răuceşti şi a acordat cu uşurinţă un 11 metri gazdelor. Alte rezultate din etapa a XIV-a: Ozana Târgu Neamţ-Victoria Horia 0-0 şi Energia Pângăraţi-Moldova Cordun 1-4 (0-0). Situaţia în clasament:

1BRADU BORCA (*)14103172-2533
2Speranţa Răuceşti (*)14101350-2231
3Ozana Târgu Neamţ (*)1383234-1727
4Victoria Horia (*)1443724-3515
5Moldova Cordun14401033-5112
6Energia Pângăraţi13001311-740

(*) se califică pentru play-off (M. CONSTANTINESCU)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *