Horoscop 4-10 aprilie: mișcări pe frontul carierei și călătorii

Motivaţia are substrat metabolic. Pe baza modificărilor metabolice (fiziologice sau patologice), se formează necesitatea, motivația unui anumit comportament în mediul extern. Hipotalamusul este prima instanţă care sancţionează realizarea sau reprimarea motivaţiei, în funcţie de importanța sa vitală. Motivaţia se formează pe principiul dominant. În primul rând, se satisface motivaţia biologică cea mai importantă, prin selectivitate chimică, apoi motivațiile psiho-emoționale și cele sociale. Afectarea (distrugerea sau deconectarea funcţională) a centrilor hipotalamici lichidează motivaţia la orice nivel al formaţiunilor encefalice, anulând astfel şi comportamentul respectiv. Introducerea în organism a unor substanțe toxice, prin modificări metabolice dereglează centrii hipotalamici şi contribuie la formarea comportamentului neadecvat, patologic.

* Berbec

Nativii pot face promisiuni pe 7 aprilie, când Mercur primește raze benefice de la Saturn, cel care guvernează longevitatea. Luna Nouă din 5 aprilie cade în Berbec, devenind astfel specială pentru nativi. Ei își pot canaliza energia în multe direcții diferite, în orice fel doresc. Celor care se ocupă de un nou aspect în carieră li se poate părea dificil, dar trebuie menționat că acest rol le va aduce o mai mare responsabilitate, putere și prestigiu.

Posibil ca meseria să-i obosească pe Berbeci, deoarece atât Saturn, cât și Pluton sunt în unghi dur cu Soarele și Luna Nouă mai multe zile.

Ce se va realiza sub lumina lui Saturn va fi păstrat de Berbeci pentru foarte mult timp. Vor fi mândri de realizările lor.

* Taur

Luna Nouă din 5 aprilie cade în semnul antreprenoriatului, Berbecul. Această Lună Nouă cade în Casa solitudinii și a concentrării Taurilor. Marte tranzitează zodia Gemenilor, aducând un plus Lunii Noi în Berbec. Asta sugerează că nativii încep un proiect la locul de muncă sau în colaborare cu terți, proiect care va fi plătit foarte bine, datorită finanțatorului.

Taurii au acum impulsul de a petrece timp de calitate, pentru a reflecta asupra diferitelor opțiuni, privind cursul vieții lor.

Banii se vor cheltui într-un ritm mai rapid decât de obicei în această lună, deoarece Marte se află în Gemeni, tranzitând Casa veniturilor.

* Gemeni

Luna Nouă, în Berbec pe 5 aprilie, reprezintă pentru Gemeni începutul unor noi aventuri, întrucât cade în Casa speranțelor și dorințelor lor, inclusiv a dorinței de a cumpăra diverse lucruri. De asemenea, Luna Nouă aduce posibilități privind îmbogățirea cercului de prieteni al nativilor.

Gemenii se simt acum în măsură să ofere bunuri sau bani în scopuri caritabile, mai ales că se apropie sărbătorile pascale.

Saturn și Pluton tranzitează acum Casa împrumuturilor, a impozitelor și altor obligații monetare. Nu sunt prietenoase cu Luna Nouă, astfel că socializarea sau satisfacerea unor dorințe pare să fie în contradicție cu anumite obligații financiare care sunt în curs de desfășurare.

* Rac

Cariera nativilor stă sub semnul Lunii Noi din 5 aprilie, care luminează Casa premiilor, a onorurilor și realizărilor. Marte aduce forță și curaj pe plan antreprenorial.

Saturn și Pluton tranzitează Casa parteneriatelor și a adversarilor Racilor. Rivalii lor vor fi destul de inventivi și tenace în urmărirea scopurilor.

Marte în Gemeni aduce o mulțime de strategii pentru cariera Racilor.

Saturn scoate la suprafață unele obstacole, iar nativii trebuie să fie atenți la strategia pe care o aleg.

Jupiter își începe mișcarea retrogradă pe 10 aprilie, dar nu va slăbi chiar de tot. Racii vor avea susținere pe toată perioada lui aprilie.

* Leu

Luna Nouă din 5 aprilie îi convinge pe nativi să afle o cale de a părăsi orașul, cel puțin pentru câteva zile. Cu siguranță, va fi pentru distracție și plăcere, nu pentru afaceri. Se pare că Leii au nevoie de odihnă, după ce au lucrat puternic pentru carieră în martie. Iar luna mai se anunță focusată pe viața lor profesională. Luna Nouă în Berbec arată că Leii își doresc o aventură care să le permită o activitate fizică într-un cadru îndepărtat de rutina obișnuită. Cu Saturn și Pluton în Casa proiectelor de lucru, asta înseamnă unele greutăți în finalizarea proiectelor la care lucrează Leii.

Din fericire, Venus, Neptun și Mercur tranzitează Casa financiară, ceea ce oferă inspirație creativă și posibilitatea de a câștiga bani din unul sau mai multe proiecte.

* Fecioară

Chestiunile legate de bani vor consuma o mare parte din atenția nativilor în aprilie. Unii dintre ei vor face depune bani în depozite bancare, alții aplică pentru ajutor financiar sau pentru o bursă. Sunt Fecioare care se ocupă de o moștenire sau negociază o afacere mare la locul de muncă.

Luna Nouă din 5 aprilie declanșează aceste tendințe, iar Fecioarele își pot îmbunătăți acum imaginea financiară.

Pluton și Saturn se află în unghi dur cu această Lună Nouă, aducând cheltuieli pe lucruri neesențiale, de exemplu, o vacanță. Saturn și Pluton recomandă nativilor să fie modești financiar în această perioadă, să nu caute luxul sau cele mai bune produse.

* Balanță

Luna Nouă, în Berbec din 5 aprilie, aduce unele obstacole în ce privește adunarea forțelor și energiilor care susțin activitățile nativilor.

Saturn și Pluton formează un unghi dur cu Luna Nouă, sugerând că Balanțele și partenerul lor nu vor cădea de acord asupra unui plan menit să le îmbunătățească viața. De exemplu, unii dintre nativi ar dori să-și schimbe locuința sau să se deplaseze într-un anumit loc ori să-și renoveze casa, dar partenerul nu observă această oportunitate.

E posibil ca mutarea să se datoreze unui nou loc de muncă, dar opțiunile din noul amplasament să nu fie pe măsura așteptărilor nativilor sau ale partenerului.

Casa proprietății este acum incendiată de Saturn, aducând discuții între părinții Balanțelor și partenerul lor de viață.

* Scorpion

Luna Nouă din 5 aprilie tranzitează Casa muncii, ceea ce aduce noi lucrări pe masa nativilor, fiecare dintre ele necesitând o atenție deosebită. Luna Nouă în Berbec aduce o muncă aventuroasă și nouă, care îi menține pe Scorpioni motivați și concentrați asupra a ceea ce trebuie făcut.

Se pare că aceste proiecte reprezintă un pionierat, o nouă cale spre un proiect care va veni în această lună. Scorpionii vor acumula o experiență valoroasă într-un domeniu nou și vor putea folosi aceste cunoștințe în viitor.

Saturn este în unghi dur cu Soarele și Luna Nouă, astfel încât Scorpionii vor simți că munca este obositoare. Este nevoie de mișcare fizică, meditație și rugăciune.

* Săgetător

Casa iubirii adevărate a Săgetătorilor are ca musafir Luna Nouă, pe 5 aprilie, în Berbec, ceea ce reprezintă o veste foarte bună. Diminuarea efectelor pozitive se datorează prezenței lui Saturn, aflat într-un unghi dur cu Luna.

Participarea nativilor la un eveniment important poate fi umbrită de întrebările privind costurile participării.

Lună Nouă în Casa iubirii adevărate aduce speranțe privind întâlnirea cu o persoană nouă, privind o posibilă relație.

Casa iubirii adevărate guvernează și concepția. Săgetătorii își pot propune acum să conceapă un copil sau să nu-l refuze pe cel care există deja.

* Capricorn

Saturn, guvernatorul zodiei, tranzitează acum chiar Capricornul, aflându-se în contradicție cu Luna Nouă și cu Soarele, începând din 5 aprilie, pentru vreo 10 zile. Acest lucru sugerează că nativii vor fi mai mereu îndoiți de deciziile lor. De asemenea, există toate condițiile ca ei să se ocupe de un părinte, o rudă sau o persoană care le-a intrat în viață. Nici banii nu-i dau afară din acasă acum pe Capricorni.

Saturn este planeta care obligă la precauție. Nativii ar trebui să-și facă back-up la toate lucrările.

Pluton tranzitează zodia Capricornului, ceea ce trimite cu gândul la instalațiile sanitare, mai ales cele aflate la subsol, îngropate sau ascunse în pereți.

Venus, Neptun și Mercur tranzitează Casa călătoriei Capricornilor. Un weekend petrecut în deplasare este binevenit.

* Vărsător

Luna Nouă din 5 aprilie cade în Berbec. Este semnul cunoscut ca pionier pe un teritoriu nou. Această Lună Nouă va energiza Casa comunicării Vărsătorilor, care, acum, pot intra în legătură cu oamenii pe care îi cunosc și chiar cu necunoscuți. Discuțiile pot urmări firul locurilor de muncă.

De asemenea, Vărsătorii care se ocupă cu publicitatea au acum ocazia de a lansa o nouă campanie. Munca le va fi observată de head-hunters, lucru care va fi în beneficiul lor.

Jupiter se află în prezent în Casa prietenilor, a cunoștințelor și a contactelor ocazionale. Vărsătorii se pot baza pe prieteni, pe oamenii din circumscripția electorală și pe cei din domeniul lor de activitate.

* Pești

Casa veniturilor câștigate a Peștilor este tranzitată de Luna Nouă în Berbec. Din 5 aprilie, Peștii au 10 zile cu o energie superbă pentru deplasări, care contribuie la dezvoltarea pe mai multe planuri a nativilor. Cu cât vor acționa mai târziu de 5 aprilie, cu atât mai bine, pentru că energia Lunii Noi este întotdeauna mai puternică atunci când se îndreaptă spre faza de Lună Plină.

Aprilie este momentul perfect ca Peștii să găsească modalități de a-și mări veniturile. Ei își pot promova rezultatele pe social-media și vor deveni repede cunoscuți. Este o modalitate de a ajunge repede la clienți.

Jupiter tranzitează Casa onorurilor, a premiilor Peștilor. Chiar dacă se află într-un con de umbră, Jupiter reușește să mențină succesul nativilor la cote vizibile.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *