Politician de Facebook: Panaite a mirosit loc de candidat la PNL?

După o demisie anunțată pe Facebook, aceea a lui Dragoș Chitic din calitatea de președinte al PNL Piatra Neamț, avem un alt mesaj voalat de jucător al scenei politice locale, care a simțit miros de sânge la PNL și s-a aruncat pe rețeaua sa de socializare, pe principiul, eu arunc piatra, apoi vedem ce se prinde în cârlig. Este vorba depre Vasile Panaite, fost primar PDL și trezorier al partidului, fost prefect în epoca Arsene, ca un element de legătură între Gheorghe Ștefan, care executa o condamnare și actualul președinte al Consiliului Județean Neamț.

Ce spune, în rezumat, Vasile Panaite? Că el nu face compromisuri politice (nici nu a făcut?), că el nu este decât în slujba pietrenilor, chiar dacă din când în când mai făcea câte o intermediere cu contracte în folosul celor doi care-l ajutau în promovări și lucrări.

De ce acum acest mesaj, pe care-l puteți citi la finalul materialului? Probabil și-a adus aminte că a avut discuții cu cei de la PNL și consideră că este momentul să-i “ajute” acum, într-un moment greu și să devină un PRO-liberal? Sau relațiile dintre șeful său care-l mână-n luptă și cei care chiar activează la Pro România sunt de curând închise?

Cert este că de toată această tevatură nu se bucură decât cei de la PSD. Iar Vasile Panaite a aruncat undița cu gândul că va prinde peștele cel mare, dar s-au putea să se aleagă doar cu o pălitură de Chitic.

Evident, mai există și poibilitatea ca Vasile Panaite să fi pus mesajul doar ca să-și aminteacă lumea că există și vrea un ritm mai alert în politica locală. (V.B.)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.