Ce note a luat la Evaluarea Națională fiul inspectorului școlar general

pietricica turism

Prof. Elena Laiu, șefa Inspectoratului Școlar Județean Neamț, a avut emoții, astăzi, ca orice părinte care așteaptă rezultatele copilului la Evaluarea Națională. Notele au fost afișate la ora 12 și publicate pe site-ul Ministerului Educației.

Potrivit primelor rezultate, fiul inspectorului școlar general Elena Laiu a obținut note mari la ambele probe scrise. Cu 9 la română, 8.85 la matematică și media 8.92, tânărul Laiu are șanse să intre la ce liceu dorește din județul Neamț. Cert este că el a promovat deja probele de aptitudini la Seminarul Teologic ”Veniamin Costachi” Neamț, unde director este tatăl său, prof. Viorel Laiu.

Am vorbit cu fiul meu, imediat după publicarea rezultatelor, și încă nu s-a decis dacă face contestație, fiindcă el este bine pregătit, știe ce a făcut și se aștepta la note mai mari. Nu s-a decis nici în ce privește liceul la care vrea să studieze, mai departe, dacă va rămâne tot la «Vasile Conta» sau va alege alt liceu, media îi permite. El a dat probele de aptitudini la seminarul de la Mănăstirea Neamț, dar acum zice că n-ar mai vrea. Are trei variante, vom vedea”, a declarat prof. Elena Laiu. (C.I.)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.