Marian Creţu (Ozana Târgu Neamţ), fractură de peroneu, luat cu ambulanţa de pe terenul de fotbal

Atacantul Ozanei Târgu Neamţ, Dumitru Marian Creţu, nu a prins nici măcar un minut pe teren în partida de astăzi, 9 iunie, de la Răuceşti, iar bucuria câştigării campionatului a trăit-o de pe patul de spital.

Chiar la prima fază a partidei, în urma unui contact dur cu coordonatorul de joc al Speranţei Răuceşti, Andrei Întuneric, el a suferit o fractură de peroneu, fiind necesară intervenţia ambulanţei.

Ca o ironie a sorţii, la jumătatea lunii trecute, chiar Andrei Întuneric s-a aflat într-o situaţie asemănătoare, urmările nefiind însă atât de grave.

Ambulanţa a intervenit prompt la situaţia de astăzi, dar acest lucru a fost facilitat şi de faptul că distanţa dintre Răuceşti şi Târgu Neamţ (localitatea cea mai apropiată unde se află staţie de salvare) este una relativ mică:

“Mesagerul de Neamţ” a atras atenţia şi cu alte prilejuri că prezenţa ambulanţelor la meciurile din “fotbalul mic” ar trebui luată mult mai serios în considerare, dar măsurile continuă să se lase aşteptate. (M. CONSTANTINESCU)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *