Cine este noul director medical la Spitalul Județean Neamț?

Diferență foarte mică în evaluarea celor două proiecte pe care candidatele la funcția de director medical le-au pregătit pentru concursul organizat de Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț: https://www.sjuneamt.ro/wp-content/uploads/2019/05/doc02367420190603155729.pdf. Punctajul a fost stabilit ca medie a notelor acordate de cei 5 membri ai comisiei de concurs.

Dr. Gabriela Bercea, medic urgentist în UPU, a primit 9,40 la proiect. Fost director medical la Spitalul Orășenesc Târgu Neamț, medicul urgentist Bercea și-a ales ca temă de proiect – Implementarea procedurilor și protocoalelor de practică medicală în spital, o temă ce cuprinde un capitol extrem de important din activitatea unui spital.

Dr. Gabriela Denisa Căileanu, șefa compartimentului Oftalmologie, a fost punctată cu 9,37. Proiectul medicului oftalmolog s-a axat pe tema – Evaluarea spitalului pe baza indicatorilor de performanță de utilizare a serviciilor, un alt segment vital din spital.

Astăzi, 4 iunie, candidatele au susținut interviul de selecție, urmând ca mâine, 5 iunie, să fie afișate rezultatele finale. După contestațiile care se pot depune – la scris și la proiect – până în dimineața de 6 iunie, comisia va anunța câștigătoarea finală a funcției cel târziu în dimineața de 7 iunie. (C.I.)

One comment

  • Stefan

    iunie 5, 2019 at 9:01 am

    Tot de la Targu Neamt?!

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *