COD GALBEN în Neamţ

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis avertizare COD GALBEN pentru judeţul Neamţ, dar şi alte regiuni ale ţării. Avertizarea este valabilă astăzi, 31 iulie, între orele 15:00 şi 23:00.

“În intervalul menționat, în zonele de munte, precum și în Crișana, Banat, jumătatea de nord a Munteniei și a Olteniei, local în Transilvania și nordul Moldovei vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Se vor semnala averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40-50 l/mp”, precizează meteorologii.

O a doua avertizare COD GALBEN, pentru aceleaşi regiuni, este valabilă în intervalul 31 iulie, ora 23:00 – 1 august, ora 11:00. În intervalul menționat, în Crișana, cea mai mare parte a Munteniei și a Transilvaniei, precum și zonele de munte vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină. Cantitățile de apă vor depăși 20-25 l/mp și pe arii restrânse 40-50 l/mp”. (M. CONSTANTINESCU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.