Horoscop 11-17 iunie: Eclipsa parțială de Lună – cea mai dificilă din acest an

Eclipsa parțială de Lună este ultima eclipsă lunară din anul 2019. Este vizibilă din Australia, Africa, America de Sud, cea mai mare parte a Europei și a Asiei și, parțial, și din Româna, începând cu ora 00:30, ora locală, conform astro-urseanu.ro, site-ul Observatorului Astronomic ”Amiral V. Urseanu”. Este cea mai grea eclipsă din 2019, din punct de vedere astrologic, dar nu toată lumea o va simți la fel.

* Berbec

La 16 iulie, eclipsa de Lună Plină cade în Capricorn și este plină de emoții. Se pare că un VIP va părăsi compania unde lucrează Berbecii, iar, când se va afla acest lucru, toată lumea va fi uimită.

Pluton se opune Soarelui și este în conjuncție cu Luna în perioada eclipsei. Berbecii se pot simți dominați sau tratați nedrept de o persoană importantă, care face parte din conducere sau care le este client. Posibil ca reputația lor să fie în joc, astfel că va trebui multă atenție din partea lor vizavi de această problemă. Este nevoie de o soluție diplomatică pentru a ieși din acest impas. Doar inteligența Berbecilor o poate livra.

* Taur

Eclipsa de Lună Plină din 16 iulie cade în Capricorn. Este o perioadă dificilă, deoarece Luna Plină este mai aproape de Saturn. Taurii care lucrează creativ, scribii zodiei, pot termina manuscrisul, scenariul etc. și să îl expedieze cu trei zile înainte de 16 iulie.

Nativii primesc ajutor de la Neptun, care le umple munca și cu imaginație, și originalitate. Apropierea eclipsei de Lună de Saturn, precum și opoziția lui Saturn față de Soare îi fac pe Tauri să se simtă total copleșiți.

Jupiter le protejează finanțele, cele din Casa banilor altor persoane, ceea ce sugerează că nativii pot primi un avans decent, o redevență, un comision sau un alt avantaj.

Se pare că acțiunile Taurilor determină ceva legat de bunăstarea unui membru din familia lor, de sex masculin.

* Gemeni

Eclipsa de Lună Plină luminează Casa banilor altor persoane la 16 iulie, ceea ce guvernează lucruri precum plăți de asigurare, ajutor financiar, burse, bonusuri de muncă, premii, comisioane, taxe de licențiere, moșteniri și fonduri similare. Problema cu această eclipsă dură din 16 iulie, cea mai dificilă din 2019, este că Uranus va fi în unghi dur cu Marte și Mercur, un aspect exploziv. Iar Pluton se opune Soarelui și se alătură eclipsei de Lună Plină. Pluton poate prezenta un VIP care va fi teribil de nedrept cu Gemenii, dar indignarea lor va trebui să fie limitată.

Uranus, în contradicție cu Marte, sugerează nativilor că trebuie să fie atenți când conduc mașina.

* Rac

Eclipsa Lunii Pline din 16 iulie este mai dificilă și mai emoționantă decât cea de Soare, de la începutul lui iulie. Aceasta cade în Capricorn, semnul opus Racului, ceea ce atrage atenția nativilor la relația lor de dragoste sau de afaceri.

Având în vedere că este Lună Plină, Racii vor trebui să ia o decizie. Renunțarea la o acțiune nu va fi o opțiune acum.Întrebarea este dacă Racii rămân, pentru a îmbunătăți alianța, sau pleacă fără regrete.

Dacă nu se gândesc la partenerii lor, atunci următorul punct important este să aibă grijă de sănătatea lor. De asemenea, nativii să urmărească sănătatea partenerului de căsătorie sau a iubitului lor.

* Leu

A doua eclipsă a lunii se produce la 16 iulie, sub semnul Capricornului, și va accentua, din nou, sănătatea Leilor, dar nu și pe cea a altora, apropiați de ei.

În acest moment, ei primesc răspunsuri și pot finaliza diverse acțiuni. Dacă rezultatul unui test medical pare să fie greșit, atunci să-l facă pe al doilea, pentru a fi siguri.

Leii care au început un tratament nou apărut pe piață să întrebe despre eventualele efecte secundare, deoarece, cu Mercur retrograd, pot deveni foarte sensibili la acest medicament.

Eclipsa cade în Casa sarcinilor de lucru. Compania unde lucrează Leii își poate schimba sediul, aspect ce nu le convine. Nativii trebuie să-și reevalueze situația vieții, deoarece Saturn se opune lui Venus, iar Venus conduce sectorul originii Leilor.

* Fecioară

Casa iubirii adevărate a nativilor este luminată de eclipsa de Lună Plină, din 16 iulie. Fecioarele realizează acum că o relație de dragoste are privilegii, dar și responsabilități. Luna Plină din 17 iulie poate cere o decizie din partea lor. Este timpul logodnei sau această relație nu are un viitor? O întrebare care îi poate măcina pe unii dintre nativi.

Fecioarele care doresc copii pot lucra acum cu dragoste și spor la realizarea dorinței. De asemenea, lângă eclipsă, apare Neptun, planeta iubirii necondiționate, care guvernează Casa căsătoriei Fecioarelor.

* Balanță

Eclipsa de Lună Plină din 16 iulie este un moment mai dificil, deoarece se încadrează în Casa de acasă a Balanțelor. Saturn se află în tranzit prin această Casă, inducând nativilor o stare de lipsă de spațiu. Posibil ca unii dintre ei să înceapă să caute pe site-uri web fotografii cu apartamente sau case ori să-și facă o idee despre cât de mult ar cheltui dacă se mută.

Uranus, imprevizibil, trimite pe 16 iulie un fascicul dur către Venus, care ar putea trimite unde de șoc prin Balanțe. Să se asigure că părinții le sunt sănătoși.

Marte formează un unghi dur cu Uranus în perioada eclipsei, astfel că un părinte, tutore, doică ar putea să le solicite ajutorul.

* Scorpion

Eclipsa de Lună Plină din 16 iulie cade în Capricorn. Accentul este pus pe călătorii. Această eclipsă ar putea, de asemenea, să ofere sorei, fratelui sau vărului nativilor un rol mai important în viața lor. Ei ar putea face ceva împreună, cum ar fi cumpărarea unei case sau inițierea unei afaceri.

Apare posibilitatea suplimentară ca Scorpionilor să li se solicite să semneze lucrări, dar ar fi mai bine să evite acest lucru. Să se asigure că au o clauză de ieșire stipulată în contract.

Pluton se află în opoziție cu Soarele, astfel că nativii să fie atenți când este vorba despre cearta cu o persoană importantă.

* Săgetător

Eclipsa de Lună Plină din 16 iulie aduce discuții financiare despre lichidare. S-ar putea ca Săgetătorii să piardă o sursă de venit, dar, de asemenea, se pare că aveau o altă sursă lucrativă. Patronii zodiei au o șansă bună de a deschide noi afaceri. Atât patronii, cât și salariații zodiei să aștepte cu începerea lucrului până la începutul lunii august.

Săgetătorii implicați într-un divorț sau o dispută legală pot simți că este aproape imposibil să găsească un acord. Pluton se opune Soarelui, iar Pluton este cunoscut că negociază dur, fără opțiuni. Pluton este asociat îndeaproape cu mase de oameni și guverne, precum și cu bănci și companii multinaționale. Când se află în unghi dur, Pluton poate avea o influență dominantă și poate acționa într-un mod incorect.

* Capricorn

Eclipsa de Lună Plină din 16 iulie cade în Capricorn și se concentrează pe dorințele nativilor. Pluton își aruncă energiile asupra acestei eclipse, oferindu-i forță și influență. Atât eclipsa, cât și Pluton sunt acum în Capricorn. Nu se recomandă obținerea unei cooperări cu forța. Cu siguranță, efectul va fi opus celui așteptat.

Neptun sprijină eclipsa, așa cum se va întâmpla pe parcursul întregii luni, sugerând că o abordare mai poetică, mai ușoară, va funcționa cel mai bine atunci când nativii lucrează cu partenerii.

Uranus și Venus se întâlnesc pe 16 iulie. Venus este motorul care conduce Casa carierei și a onorurilor, ceea ce sugerează că nativii ar putea trăi ceva șocuri în carieră.

* Vărsător

La 11 iulie, Marte blochează coarnele lui Uranus, fiind un aspect exploziv. Vărsătorii ar putea fi zguduiți în această zi de acțiunile unui apropiat.

La 16 iulie, eclipsa de Lună Plină în Capricorn va lumina Casa secretelor Vărsătorilor. Dacă a furat cineva informații de la ei, dacă sunt persoane care i-au trădat sau lucrează pe la spatele lor, aceștia vor afla. Această eclipsă va lumina ce se întâmplă sub radar, în afara câmpului vizual.

Luna Plină este, în această perioadă, în conjuncție cu Pluton, care se opune Soarelui, ceea ce sugerează că, dacă există cineva care îi subminează pe Vărsători, acea persoană face parte din grupul lor de apropiați. Dacă e un partener actual sau un ex, se poate dovedi un lup îmbrăcat în haine de oaie.

* Pești

La 16 iulie, eclipsa de Lună Plină din Capricorn luminează Casa prieteniei nativilor și e legată de eclipsa de Lună Nouă din 5 ianuarie 2019. O discuție importantă, pe care au purtat-o atunci, redevine de actualitate, dar la un nivel nou și avansat.

Puternicul Pluton este în conjuncție cu Luna Plină, astfel încât prietenul Peștilor știe exact ce să spună pentru a-i manipula cu succes. Dacă se dovedește a nu fi un prieten de care le pasă prea mult nativilor, atunci ar putea fi unul dintre liderii unui club, organizație frecventată de ei. Și devine un ghimpe pentru ei.

Marte și Uranus sunt în conflict, adăugând tensiuni în zilele apropiate de 11 iulie și îi pot afecta pe chiar și pe 16 iulie.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *