Horoscop 4-10 iulie: Compensații financiare pentru Lei, fără vacanță pentru Scorpioni

Imaginile mentale se pot crea în minte, ca apoi să fie transferate câmpului energetic din jurul corpului fizic, aurei. Dacă un om își imaginează că se va îngrășa, invariabil va stoca undeva această imagine. Apoi, ori de câte ori se va uita în oglindă, subconștientul lui va vedea imaginea negativă şi o va întări. Idem, dacă o persoană își imaginează succesul în mod pozitiv…

* Berbec

Saturn se opune Soarelui pe 9 iulie, aspect astrologic este destul de ”strâns” matematic, care rezonează puțin și cu efectele eclipsei de Soare din 2 iulie.

Acest lucru ar putea conduce Berbecii într-o situație în care sunt rugați, implorați, să-și asume o responsabilitate împovărătoare. Să fie atenți, să se întindă doar cât le este plapuma!

S-ar putea să fie nevoiți să jongleze între responsabilitățile de la domiciliu și cele de la locul de muncă. Iată o regulă bună: nu inițiați, ci mai degrabă răspundeți cerințelor altora!

Mercur, în conjuncție cu Marte între 5-11 iulie, îi ajută pe Berbeci în viața socială și mai ales în viața amoroasă. Carisma și atractivitatea lor intelectuală îi transformă în ținte care trebuie seduse.

* Taur

Cu Jupiter poziționat în mod ideal pentru Soare și Luna Nouă, dacă Taurii au nevoie de bani de la o bancă, pentru un credit ipotecar sau pentru recondiționări la casă, acesta va fi aprobat mai ușor decât de obicei.

Uranus, planeta știrilor bruște, se află în unghi dur cu Soarele, astfel că se anunță o schimbare de carieră pentru nativi sau o persoană apropiată lor. Să rămână încrezători, acest lucru poate fi o binecuvântare.

Dacă o rudă de sex masculin are nevoie de asistența Taurilor, posibil în aspecte legate de sănătate, îi pot oferi un ajutor. Cu cât mai rapid, cu atât va fi mai în avantajul lor.

* Gemeni

Între 5-11 iulie, Mercur, în conjuncție cu Marte, induce o gândire concentrată și acută nativilor. Ei au încredere că vor reuși ce își propun și au un puternic simț al inițiativei. Cu curaj și spirit de luptă, Gemenii pot să se ocupe cu orice. Acesta este cel mai bun moment al horoscopului lor pentru luna iulie. Pot socializa cu succes și devin atractivi.

Între 6 și 10 iulie, Soarele, în conjuncție cu Jupiter, creează tensiune în legătură cu succesul personal. Amplificarea tensiunii nervoase poate provoca uneori probleme digestive sau de anxietate.

* Rac

Saturn se opune Soarelui, aflat în tranzit în zodia Racului. Nativii trebuie să-și pună pe primul loc sănătatea, înaintea altor obiective, aparent importante. În mod alternativ, partenerul romantic sau colaboratorul de afaceri al Racilor se confruntă cu dificultăți. De exemplu, cu angajarea sau cu probleme de sănătate.

Uranus este din nou băiat rău și trimite o undă jignitoare pentru Luna Nouă, pentru Soare și Venus. S-ar putea ca Racii să participe la un eveniment social, dar acesta să creeze o gaură financiară în bugetul lor. Uranus este planeta surprizelor, astfel încât e posibil ca Racii să nu realizeze costurile ridicate pe care le vor avea de suportat.

* Leu

Saturn, în opoziție cu Soarele și Luna, crește volumul de lucru al nativilor în această perioadă. Va fi probabil mai dificil pentru ei să evolueze acum, pe orice plan.

Altfel, Leii vor avea parte de o compensație generoasă. Poate fi de natură salarială, un bonus, un comision sau o redevență.

9, 10 și 11 iulie vor fi dificile, deci să nu își programeze interviuri, prezentări sau orice întâlniri semnificative la momentul respectiv. Ei trebuie să aibă grijă de oasele și dinții lor în această perioadă. De asemenea, să se odihnească suficient.

* Fecioară

Saturn se opune Soarelui și Lunii Noi, sugerând Fecioarelor că ar putea fi necesar să ajute un prieten care are nevoie disperată de ei luna aceasta. Trebuie să-și dea seama că, dacă își oferă voluntar ajutorul acum, ulterior li se va solicita mereu asistență. Ceea ce ar putea deveni deranjant pentru nativi. Să ajute pe cei care au nevoie, să nu refuze acordarea acestui sprijin, dar s-o facă detașat.

Cei care sunt membri ai unui club și doresc să-și asume rolul de conducător al unei comisii sau sunt înscriși într-un partid și vor să urce ierarhic să știe de pe acum că aceste activități vor fi mare consumatoare de timp.

* Balanță

Marte și Mercur, în tranzit prin Casa speranțelor și a dorințelor, sunt în contradicție cu Uranus, aflat în tranzit în Casa banilor altor persoane. Balanțele au misiunea de a-și convinge soțul/ soția că acceptarea unei alte slujbe ar fi o idee bună. Farmecul nativ al Balanțelor le va salva și de această dată. Nativii care au un partener într-o nouă afacere vor avea de purtat discuții lungi despre ideile și punctul propriu de vedere. Aceste discuții sunt foarte necesare pentru ca noul partener să fie pe aceeași lungime de undă cu ei.

În mod specific, Venus va străluci ca un far în Casa onorurilor, a premiilor și realizărilor.

* Scorpion

Este iulie, iar bateriile nativilor sunt pe roșu.Mercur este retrograd aproape toată luna, începând cu 7 iulie până la 31 iulie, deci nu ar trebui luate decizii grele în această perioadă. Este timpul ideal pentru a lua o pauză.

Aprilie, mai și iunie au fost luni ocupate pentru Scorpioni, iar august va aduce schimbări importante în locul de muncă, schimbări care le vor afecta cariera.

Ei trebuie să păstreze contactul cu locul de muncă, mai ales că, acum, Uranus, planeta evenimentelor neașteptate, va fi în conflict cu Marte. Pot apărea vești neașteptate de la birou. Nu este una dintre acele luni în care Scorpionii să se deconecteze complet, să plece în vacanță.

* Săgetător

Saturn se opune Lunii Noi și Soarelui, ceea ce înseamnă că nativii vor beneficia de un ajutor complex, care le va sprijini experiența și abilitățile. Săgetătorii care muncesc acum din greu vor putea atinge excelența, iar mai târziu vor fi mândri de munca pe care au prestat-o.

Ei sunt foarte căutați acum pentru expertizele pe care le pot realiza. Cu siguranță, vor remunerați avantajos. În sprijinul acestei idei, menționăm că Saturn tranzitează Casa veniturilor obținute din muncă, aspect care reliefează faptul că Săgetătorii pot face și economii din veniturile obținute. Bani ar putea veni și din familia Săgetătorilor, ca dar sau ca moștenire.

* Capricorn

Efectele eclipsei de Soare din 2 iulie sunt maxime. Neptun trimite raze către casa relațiilor Capricornilor, contribuind la realizarea celui mai înalt nivel de armonie posibil. Neptun oferă inspirație și idei creative oricărui tip de relație, iar dacă relația este o iubire romantică, o face mult mai profundă.

De asemenea, Neptun trimite raze către Saturn, indicând Capricornilor care lucrează în domeniul artei că pot crea lucruri care vor rămâne frumoase peste eoni.

Saturn, guvernatorul zodiei, se opune Soarelui. Acest aspect aduce nativilor noi posibilități în relația actuală. Se recomandă, totuși, verificarea tuturor ipotezelor, chiar și a celor care par puerile.

* Vărsător

Marte tranzitează Casa căsătoriei și parteneriatelor lor până pe 17 august. Acest lucru va transfera controlul în mâinile altor persoane. Vărsătorii să nu încerce acum să preia conducerea, indiferent dacă sunt într-o relație de dragoste sau de afaceri cu partenerul lor. De preferat să creeze o atmosferă caldă, conciliatoare, cooperantă. Mercur retrogradează în Casa căsătoriei și parteneriatelor Vărsătorilor. Acum este momentul pentru ca ei să rezolve o problemă a inimii ce nu a fost rezolvată niciodată.

Jupiter tranzitează, în prezent, Casa speranțelor și a dorințelor, ceea ce îi încurajează pe Vărsători și pe partenerii acestora.

* Pești

Între 6 și 10 iulie, Venus își unește energiile cu Uranus, adăugând distracție și entuziasm la viața socială și de dragoste a Peștilor, care scapă de inhibiții în această perioadă. Dacă li se propune să meargă la o întâlnire de amor, vor dispuși să-și asume acest risc. Această lipsă de inhibiție este utilă în special pentru Peștii care în mod natural sunt timizi. Este cel mai bun moment astrologic din iulie pentru ca ei să-și facă prieteni noi și iubitori. Între 4 și 12 iulie, Venus le oferă iubire, bunătate și afecțiune.

Pacea interioară și relațiile armonioase fac din aceste zile o bună perioadă pentru relaxare sau pentru vacanță. Chiar și munca va părea mai plăcută, iar Peștii vor primi complimente sau daruri. Farmecul crescut, frumusețea și popularitatea lor îi ajută să socializeze într-un mod foarte plăcut și să aibă succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.