Horoscop 22-28 august: Iubire, bani și idei bune

În anii ’60-’70, cercetătorul şi întreprinzătorul american Robert Allan Monroe a elaborat o tehnică, folosită şi astăzi de mai mulţi producători de aparatură terapeutică radionică ce utilizează frecvenţa ”creativităţii” din regimul neuronal – cerebral ”alfa”, de circa 10,5 Hz. De câţiva ani, producători din România fabrică şi comercializează deja echipamente denumite generic ”spiriduş”, acronim derivat din ELF – Extreme Low Frequency sau ”stimulatori cerebrali”, pentru a susţine din umbră sănătatea, fiind purtate de beneficiar pe lângă corp, drept pandantiv sau breloc.

* Berbec

Marte și Venus se află în singura lor conjuncție a anului 2019, între 23 și 24 august, și aduc un set extrem de romantic, uluitor, care vor aprinde scânteia iubirii. Berbecii care simt săgeata lui Cupidon înseamnă că au întâlnit acea persoană. Fie în cursul activității de lucru, fie printr-un contact din propria companie, fie printr-o întâlnire fixată de cineva din afara firmei.

Totul va continua să devină din ce în ce mai bun. Luni, 26 august, Berbecii au idei profitabile. Ei vor comunica cum se pot câștiga cu ușurință bani. Patronii zodiei pot primi un client nou sau un proiect foarte mare.

Marte și Uranus comunică intens pe tema banilor Berbecilor la 28 august. În această zi, ideile bune îi lovesc pe nativi.

* Taur

Marte și Venus se întâlnesc la 24 august, în Fecioară, în Casa iubirii adevărate a Taurilor. Acest lucru este extraordinar, deoarece Venus și Marte, când se întâlnesc, au puterea de a porni un foc mistuitor al dragostei. Aceste două flăcări ale iubirii se vor mai întâlni în Casa iubirii adevărate abia în 2047, deci fiți pe fază!

Luna Plină este specială pentru cariera Taurilor. Uranus guvernează Casa onorurilor, a premiilor și realizărilor. Pe 26 și 28 august, este posibil ca Taurii să primească mai multe mesaje, din senin, care demonstrează că, profesional, sunt pe calea cea mai bună.

* Gemeni

Pe 24 august, Venus și Marte vor fi într-un dans rar al dragostei, luminând Casa de acasă a Gemenilor, care, acum, pot organiza o petrecere, o cină sau un grătar. Sau o cină foarte romantică și intimă pentru persoana de care sunt îndrăgostiți.

Apoi, pe 25-26 august, Gemenii primesc de la Venus, aflat în unghi benefic față de Uranus, toate ocaziile de a-l simți pe Cupidon, și mai ales, săgețile lui.

În sfârșit, un aspect foarte puternic este în 28 august, când Marte și Uranus aduc nativilor mai multe surprize plăcute, de data asta în problemele de acasă, imobiliare, decorare sau o întâlnire care are loc acasă la ei.

* Rac

În weekend, cu Venus și Marte aflate în conjuncție în constelația Fecioarei – semn al Pământului, care se îmbină frumos cu semnul de Apă al Racului -, nativii se pot duce undeva la țară, pentru a petrece timp de calitatea cu iubitul/iubita. Cei care au copii să înceapă să caute o bonă, o bunică, o mătușă care să stea cu ei în acest weekend.

Pe 26 august, Venus este într-un unghi senzațional față de Uranus, planeta surprizei, iar Racii vor simți această configurație magnetică și plină de iubire încă din 25 august. Dacă își pot lua câteva zile, în perioada 23-26 august, să nu ezite.

Pe 28 august, Marte și Uranus îi conduc pe nativi în vizită la un prieten.

* Leu

În weekendul 23-25 august, Leii au o șansă superbă de a câștiga bani, fapt datorat planetelor Venus și Marte, aflate în conjuncție în Casa veniturilor câștigate a Leilor. Deși weekend, nativii artiști, fotografi, actori, muzicieni etc. pot câștiga o mulțime de bani. Și nu e nevoie să fie artist: unii dintre Lei pot fi chemați la serviciu contra unei remunerații bogate.

Luni, 26 august, Venus și Uranus sunt în armonie. Uranus tranzitează Casa succesului în carieră, iar Venus se află în Casa veniturilor câștigate, ceea ce este un duo perfect, care îi ajută pe Lei să câștige bani și succes în carieră. Din 28 august, persuasiunea nativilor le va atrage investitori.

* Fecioară

Soarele se mută în Fecioară din 23 august, iar nativii se simt mai puternici să prezinte public ce au realizat până acum în spatele ușilor închise.

Sâmbătă, 24 august, Venus și Marte, se întâlnesc în zodia Fecioarei. Este o zi foarte specială pentru nativi, mai ales că acest aspect se va mai petrece abia peste 28 de ani. Aceste planete aprind foarte puternic focul iubirii.

Fecioarele singure, care speră să întâlnească pe cineva special, au acum toate șansele de partea lor. Pe nativii care sunt deja într-o relație îi va ajuta foarte mult să petreacă aceste zile cinând cu persoana iubită într-un restaurant special.

* Balanță

Soarele merge după Marte și Venus pe 23 august, în zodia Fecioarei. Pentru unii dintre nativi, aceste evenimente astrologice se vor simți ca un ”schimb de viață”. Pe 27 august, conjuncția dintre Venus Marte crește libidoul Balanțelor, fiind create condițiile pentru melanjul perfect: pasiune brută și senzualitate. Poate deveni cea mai bună perioadă a vieții amoroase a Balanțelor din 2019. Atracția sexuală, carisma și popularitatea lor sunt perfecte pentru întâlniri și socializare, în general.

Între 23 și 29 august, Mercur le aduce Balanțelor gândire creativă. Acest timp ocupat, dar productiv, este bun pentru socializare, scris, discuții, studiu, examene, cumpărări și vânzări.

* Scorpion

Venus și iubitul ei Marte, guvernatorul zodiei Scorpion, se întâlnesc în Casa prieteniei nativilor, astfel că Scorpionii care se gândesc la cineva doar ca la un prieten pot avea surpriza avansării relației la statut de ”romantică”. Trebuie să fie atenți la ce se petrece într-unul dintre cele mai fericite weekenduri din 2019, respectiv 24-25 august.

Pe 24 august, Venus se confruntă cu Marte într-un dans magic, luminând Casa speranțelor și dorințelor Scorpionilor. Când există o asemenea concentrare de energie într-o singură Casă, aceasta își caută loc de evadare. Iar locul evadării este Casa opusă celei a dorințelor, respectiv Casa iubirii adevărate. Nativii singuri au șanse să-și întâlnească iubirea, iar cei aflați într-o relație să celebreze dragostea!

* Săgetător

Soarele, Luna aflată în tranzit, Venus, Marte și Mercur se înghesuie în zodia Fecioarei, în Casa faimei și a onorurilor Săgetătorilor. Acest aspect îi ajută pe nativii care sunt realiști, practici și cuprinzători în fapte, vorbe și simțiri. Ei vor face o bună impresie asupra celor care le decid viitorul.

Primul indiciu va apărea pe 24 august, când Venus și Marte se vor alinia perfect în Casa onorurilor, premiilor și realizărilor.

Săgetătorii care au funcții publice au parte de recunoștință de la cei care îi susțin. Luni, 26 august, Uranus și Venus oferă nativilor aplauze pentru munca bine făcută.

Pe 28 august, Marte și Uranus vor lucra împreună, un aspect deosebit de puternic pentru cariera nativilor.

* Capricorn

Vestea bună este că Venus și Marte se întâlnesc într-o aliniere perfectă sâmbătă, 24 august, în Fecioară. Aceste două planete luminează Casa călătoriilor pe distanțe lungi a Capricornilor. Este o zi rară. Nativii se pot bucura de o călătorie lungă, de exemplu, cu expresul. Și vor lua o cină lungă împreună cu iubitul/iubita. Cei singuri vor avea toate ocaziile posibile de a întâlni pe cineva care să le placă.

Luni, 26 august, Venus și Uranus tranzitează Casa iubirii adevărate, ceea ce poate aprinde scânteia iubirii.

Miercuri, 28 august, Marte și Uranus sunt sincrone. Marte se află în Casa călătoriilor, iar Uranus rămâne în Casa iubirii adevărate. Deci, circulați, circulați!

* Vărsător

Pe 24 august, Venus și Marte se află în conjuncție rară în zodia Fecioarei. Casa banilor altor persoane este luminată de aceste două planete, oferind nativilor un indiciu că perspectivele financiare se arată pozitive.

Vărsătorii care se află într-o relație să pregătească weekendul din 24-25 august doar pentru ei. Dacă nu au pe cineva, să fie pregătiți, deoarece Venus și Marte vor declanșa scânteia primei atracții. Este important ca Vărsătorii să fie plecați de acasă în acest weekend.

Pe 26 august, Uranus și Venus aduc nativilor cea mai bună energie electrică, iar magnetismul lor va fi uriaș. O zi amețitoare se anunță și 28 august, când Marte și Uranus sunt perfecte pentru cei care doresc să-și găsească locuința de vis.

* Pești

Dacă sunt singuri, întâlnirea dintre Venus și Marte, în weekendul 24-25 august, în Casa căsătoriei nativilor, oferă Peștilor mai mult magnetism ca oricând. Vor constata că le e foarte ușor să lege o discuție, o relație cu cineva. Prietenii lor vor juca un rol important.

Pe 26 august, Venus, în Casa proiectelor, primește ajutor de la Uranus. Peștii pot primi spre rezolvare o sarcină neașteptată, la serviciu sau în familie. Rezolvarea implică și mulțumirea femeilor în general, deoarece Venus reglementează lucruri interesante pentru femei.

Marte și Uranus lucrează în armonie pe 28 august. Casa comunicării și Casa muncii nativilor sunt legate acum. Toate știrile sunt vești bune în această zi.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *