Omul de neînlocuit: nemțeanul Sebastian Cucoș revine în fruntea Jandarmeriei Capitalei

pietricica turism

Colonelul Sebastian Cucoș, care a fost împuternicit după intervenția de la mitingul diasporei de anul trecut, ca prim-adjunct al inspectorului general si sef al Statului Major al Jandarmeriei Române, revine pe funcția pe care era titular și anume aceea de director general al Directiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucuresti. Informația ne-a fost confirmată de înlocuitorul purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Române, maiorul Georgian Enache.
Sebastian Cucoș îi va lua locul lui Laurențiu Cazan, care devine adjunctul său la conducerea Jandarmeriei Capitalei. Mișcările dovedesc că rotația cadrelor funcționează, fără greș, în sistem. Cât despre revenirea colonelului Cucoș nu putem decât constata că experiența sa în ”gestionarea” protestelor îl recomandă drept ”de neînlocuit”. Se pare că faptul că este cercetat penal după violențele din 10 august 2018 nu umbrește deloc traseul său profesional.

1 COMENTARIU

 1. Din pacate, legea din Romania, nu permite eliberarea din functie fara o hotarare deginitiva si irevocabila de condamnare cu suspendare/executare. Din pacate.
  Mai trist ar fi sa fie condsmnat “cu amanarea aplicarii pedepsei” .
  Altfel spus, ar fi vinovat…dar n.ar fi binovat…sau… vinovat dar ramane in functie.
  Destituirea fara temei legal i.ar aduce niste sumeeeeee drept despagubiri.
  Oricum, are fata de om destept. Apropape. Imi aminteste de bancul cu “pleznotii” (please, no).
  Gata. Nu mai scriu nimic ca ma ia la bataie daca ma prinde 🤪

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.