Colonelul Pârvu nu și-a dărâmat gardul, dar intră cu legalitatea-n el

Reclamațiile la adresa pornirilor expansioniste ale colonelului Ionel Pârvu, fost adjunct al șefului ISU Neamț și actual onorabil pensionar, despre care Mesagerul de Neamț a scris aici, s-au dovedit întemeiate. După verificările făcute de polițiștii locali, care se ocupă cu disciplina în construcții, colonelul Pârvu a afirmat că nu-și găsește actele (în speță documentele de proprietate asupra terenului și autorizația de construire pentru al doilea gard, cu care a împrejmuit 133 mp din domeniul public). Asta se întâmpla la sfârșitul lunii iulie.

Dovedind că noțiunea de ”timp de răspuns” i-a intrat adânc în sânge, pe 14 august 2019, colonelul Pârvu și-a dat seama că nu are cum să găsească o autorizație de construire pe care n-a avut-o niciodată. Și s-a adresat Primăriei Piatra-Neamț, ca un demn apărător al legalității, așa cum a fost toată viața. Iar primăria, prin Serviciul Comunicare, ne-a informat: ”Dl. Ionel Pârvu a realizat demersurile de intrare în legalitate, prin cererea nr. 22688 din 14.08 solicitând închirierea, concesionarea sau cumpărarea suprafeței de teren respective. De asemenea, în data de 28.08.2019 a depus cererea înregistrată cu nr. 23747, conform Legii nr. 50, pentru emitere certificat de urbanism în vederea obținerii autorizației de construire/ intrare în legalitate împrejmuire la stradă executată cu mai mult de trei ani în urmă. Solicitările dlui. Ionel Pârvu sunt în lucru la departamentele de specialitate. Este vorba de o suprafață de 133 mp al cărei regim juridic va fi supus aprobării Consiliului Local”.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu solicitarea polițiștilor locali, care i-au pus în vedere domnului Pârvu să dărâme șopronul de peste drum de casa sa, unde-și adăpostea mașina. Deși este o cerere de o cruzime inimaginabilă pentru un om care știe ce înseamnă situația de urgență și ”mediul ostil” pentru un autoturism lăsat sub cerul liber, în prajul iernii. (C.M.)

1 COMENTARIU

  1. Inculți cu 3 ani de școală comunistă ajunsi in functii enorme, care au primit șpagă de la soldați pentru o amarată de invoire.Au facut de ras mereu haina militară. Domnul in cauză cand soția lui care vindea lozuri era in pauză, se transforma el in vânzător,desigur in haina militara. Acum este asistenta la o școală sau grădiniță, loc cald pentru oameni potenti intelectual…si totusi domnul a omorât un soldat, are un suflet pe inima,dacă nu venea Revoluția, venea pușcăria…..la o saptamana dupa pensionare,incă fugea cu telefonul de serviciu…afaceri importante domnule,nu glumă!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.