Suplinitorii necalificați, note mai mari decât calificații

pietricica turism

Primele note ale candidaților care au susținut concursul sau testarea pentru ocuparea posturilor rămase libere în noul an școlar au fost publicate. Din cei 99 de necalificați înscriși, 89 au fost prezenți, iar 3 au picat testarea scrisă. Cea mai mare medie este 9,86, obținută de Cristina Alina Bîrliba, educatoare în cadrul Seminarului Teologic Ortodox „Veniamin Costachi” Vânători-Neamț și de Maricica Herlea, educatoare la Școala Gimnazială Boghicea:

http://www.isjneamt.ro/site/wp-content/uploads/2019/09/REZULTATE-NECALIFICATI.pdf

Au fost 114 profesori calificați înscriși, dintre care 15 au lipsit. Dintre cei 99 de candidați, care în 4 septembrie au dat proba scrisă pe discipline, cea mai mare medie este 9,80 obținută de profesoara de educație muzicală specializată Simida Biatris Gherghe, care a colaborat cu Liceul de Artă „Victor Brauner” Piatra Neamț. Cele mai mici note obținute de candidații calificați, pe discipline, sunt 2,20 la educație fizică și sport, 5 la fizică și la informatică, 4,30 la engleză, 5 la învățători, 6,70 la educatoare, 5 la instruire practică transporturi, 4 la psihopedagogie specială:

http://www.isjneamt.ro/site/wp-content/uploads/2019/09/REZULTATE-CALIFICATI.pdf

Cei nemulțumiți de note pot depune contestații astăzi, 5 septembrie, la centrul de concurs organizat la Colegiul Tehnologic „Spiru Haret” Piatra Neamț. Tot astăzi vor fi afișate rezultatele finale, iar mâine, 6 septembrie, va avea loc ședința publică de repartizare a suplinitorilor pe posturi. (C.I.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.