Liga a III-a: Ozana-CSM Ceahlăul, derby-ul judeţului

Vineri, 13 septembrie, de la ora 17:00, se va disputa derby-ul judeţului Neamţ în Liga a III-a: Ozana Târgu Neamţ-CSM Ceahlăul Piatra Neamţ.

Daniel ZAVATE (tricou gri)

“Ne aşteaptă un meci greu, cu o echipă bună a campionatului, care are pretenţii la promovare. Sper să avem aceeaşi atitudine ca în primele trei etape. Obiectivul nostru este să scoatem maxim de puncte din această partidă. Cea mai bună echipă la ora meciului să câştige!”, a declarat Daniel Zavate, antrenorul principal al formaţiei Ozana Târgu Neamţ.

Ştefan STOICA

“Ozana Târgu Neamţ este o echipă destul de bine organizată, echilibrată în toate compartimentele, care pune presiune pe adversar. Nu va fi un meci uşor pentru noi. Consider că este o echipă foarte bună, care va pune probleme serioase tuturor formaţiilor din seria noastră. Cât priveşte echipa noastră, mă declar mulţumit de stadiul în care ne aflăm. Antrenamentele merg foarte bine. Sigur mai este de muncă, dar formăm o echipă care lucrează foarte bine la antrenamente şi cred că, în scurt timp, evoluţiile noastre vor fi din ce în ce mai bune”, a precizat Ştefan Stoica, antrenorul principal al echipei CSM Ceahlăul Piatra Neamţ.

În etapele precedente, Ozana a învins CSM Focşani (1-0) şi a pierdut cu Aerostar Bacău (1-2), ambele pe teren propriu şi a remizat la FC Botoşani II (1-1). Târgnemţenii ocupă locul 8, cu 4 puncte. CSM Ceahlăul a depăşit, în propriul fief, atât Ştiinţa Miroslava (2-1), cât şi FC Botoşani II (4-0), dar a pierdut la CSM Focşani (1-2). Pietrenii ocupă locul 4, cu 6 puncte. (M. CONSTANTINESCU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.