Alo, aterizează Prefectul la Roznov! Un nou episod al ”intervențiilor civice” la comandă

Două investiții la o școală din Slobozia, una mai mare și una mai mică, fac obiectul unui război generat de ambiția consilierilor PSD de a demonstra că ei sunt mai catolici decât Papa și mai tari decât actualul primar Ionel Ciubotaru. Așa că nu precupețesc nici un efort ca să blocheze o investiție de 800.000 lei pentru a face una de 180.000. Asta, după ce tot ei au aprobat primele demersuri pentru prima investiție.

În ajutorul lor a venit prefectul apolitic Daniela Soroceanu, care a primit iar o sesizare la fix ca să aibă motiv să se deplaseze cu tot arsenalul de intervenții uneori vecine cu penibilul, raportat la atribuții și situația în sine. Filmul, needitat, arată tot circul și relevă un singur lucru, la Roznov consilierii nu se înțeleg cu primarul nici când este vorba de niște wc-uri care ar rezolva problemele copiilor dintr-o comunitate precum Slobozia, cea care a hotărât de cele mai multe ori cine este primarul localității. Așa că, dacă votați Ciubotaru, mai greu cu accesul la toaletă, par să spună atât consilieri cât și reprezentantul Guvernului ( așa o fi?) în teritoriu. (V.B.)

3 comments

 • Dragos

  octombrie 7, 2019 at 10:23 pm

  Mirezabilitate, ca sa citez aleasa guvernului in teritoriu. Pentru a gasi un echilibru in ziua de luni, dupa ce a mers dimineata cu un autobiz si vorbea singura pt ca nimeni nu o privea dar sa o si asculte, a mers la Roznov sa faca ceea ce se pricepe cel mai bine, adica circ. Mirezabilitate, coana prefectureasa.

  Răspuns

 • Radu

  octombrie 7, 2019 at 10:52 pm

  Sa facut? Pai nu sa facut nici un ,,rahat” ca nu e unde.Toaletele nu ati reusit sa le faceti Si daca nu ati reusit niste toalete (grup social) vreti sa duceti la capat proiecte mai mari? Concluzia? Incapabili :de la primar pana la prefect.si asa e peste tot unde conduce PSD-ul.RUSINE!

  Răspuns

 • Finu

  octombrie 8, 2019 at 2:35 pm

  De peste 20 de ani , Stroea este consilier al orasului Roznov ,momentan este la PSD si ocupa functia de director adjunct la scoala Slobozia de cativa ani buni…..in toti acesti ani ,si nu sunt putini,realizarile si proiectele dansului sunt 0 .A reusit doar performanta de a-si angaja sotia,(prinsa in flagrant de DNA, cand lua mita la primaria Zanesti) ,la primaria orasului Roznov.Si ceilalti actuali consilieri PSD,au fost propusi si propulsati la indemnul actualului.primar Ciubotaru…daca Roznovul arata asa cum este ,este vina tuturor,din conducere . Acum se vede clar, cam cine sunt cei carora s-au opus investitiilor din acest oras …..Acum cand se poate face ceva concret ,acesti consilieri de la PSD blocheaza,si boicoteaza toate proiectele pentru care deja sunt aprobati banii de la min. dezvoltarii….lumea vorbeste ca nu vor sa faca investitii la scoala Slobozia, deoarece vor ca toti copii din Slobozia,sa frecventeze scoala din Roznov.O fi adevara nu o fi, dar fum fara foc nu iese niciodata,mai ales ca in consiliul de adm.al scolii din Roznov nu exista niciun profesor de la scoala Slobozia.TOT LUMEA VORBESTE, DESPRE FAPTUL CA BAILE SI WC-ul SCOLII DIN ROZNOV NU ARE AUTORIZATIE SANITARA DE FUNCTIONARE….Poate ii intreaba cineva in masura ,despre acest fapt si poate urmatoarea sedinta sau dezbatere publica se va tine acolo,si nu la stana asa cum delireaza acest personaj odios.TOT LUMEA VORBESTE SI DESPRE FAPTUL CA SECRETARA PRIMARIEI ROZNOV ,SABOTEAZA PRIMARUL ,IN CEEA CE PRIVESTE LEGALITATEA SEDINTELOR SI PROCURAREA DOCUMENTELOR PENTRU BUNA DESFASURARE A ACESTORA,(vezi video) IAR FAPTUL CA ACEASTA SECRETARA A ORASULUI ROZNOV ARE COPILUL IN CLASA DOMNULUI STROEA, E DOAR O COINCIDENTA😂😂….La urmatoare sedinta am sa iau biblia cu mine ……atunci sa vezi circ …

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *