Horoscop la început Brumar

pietricica turism
”Oamenii nu se întâlnesc din întâmplare. Fiecare este necesar în experiențele altora, chiar dacă nu își folosește întotdeauna oportunitățile într-un mod spiritual. Dacă te ridici pe tine însuți la rangul de dumnezeu, dacă faci ca speranțele, dorințele și scopurile tale să fie dumnezeul tău, acestea devin egoiste, ele devin monștri și influențe distrugătoare” – Edgar Cayce.

* Berbec

Octombrie se încheie cu Mercur care își începe mișcarea retrogradă. Până pe 20 noiembrie, nativii se pot relaxa, motivând astfel: ”oricum, nu prea ai ce-i face!”.

Banii Berbecilor au de-a face cu presiunea lui Uranus, planeta surprizei, pe care o exercită asupra Soarelui. Pot apărea o cheltuială bruscă sau o factură fiscală neplătită. Pentru a rezolva speța, nativii nu prea au de ales decât să amâne o achiziție care era, momentan, necesară.

Nu doar banii pot da semne ciudate. Un părinte al Berbecilor ar putea avea nevoie de atenție și asistență. Programul trebuie să fie flexibil în această perioadă.

Până pe 10 noiembrie, Venus le aduce dragoste, bunătate, afecțiune, cadouri și complimente.

* Taur

Până pe 3 noiembrie, Soarele creează presiune din partea concurenților sau a superiorilor, care le vor face viața dificilă Taurilor. Aceștia poate au nevoie de o introspecție, pentru a afla din ce motive le fac probleme persoanele din cercul lor.

Între 3 și 6 noiembrie, Venus și Uranus induc nevoia imperioasă de schimbare, iar emoțiile par să cuprindă viața amoroasă a Taurilor. Unii dintre ei vor experimenta drama în viața lor erotică.

Flexibilitatea, capacitatea de a se deschide și ajustările minore vor menține o relație sănătoasă. Poate e nevoie de un curs de dezvoltare personală.

* Gemeni

Mercur își începe mișcarea retrogradă pe 31 octombrie și, vreme de 3 săptămâni, Gemenii ar trebui să-și ”înghețe” cele mai importante proiecte. Pentru că Mercur este guvernatorul zodiei lor, nativii îi vor simți influența retrogradă mai mult decât alte zodii.

Execuțiile, întârzierile, anulările și amânările par să fie la ordine zilei până la sfârșitul lui noiembrie.

Până pe 10 noiembrie, Venus le aduce activitate în viața socială și în viața de dragoste. Relațiile în care Gemenii merg bine vor rezista în fața lui Venus, dar tensiunile vor fi scoase la suprafață în relațiile nesănătoase.

Dezamăgirea sau jena sunt sentimentele Gemenilor care doresc să continue o relație doar într-un anumit mod, respectiv cel în care se află acum.

* Rac

Pe 31 octombrie, Mercur își începe mișcarea retrogradă, iar Racii vor fi ușor confuzi. Pot înțelege greșit mesajele și pot ajunge la concluzii greșite. Să verifice de două ori orice informație ajunge la ei, pentru a fi siguri de veridicitatea acesteia. Zicala ”ce nu te omoară te face mai puternic” pare să fie o regulă de viață în această perioadă.

Până pe 3 noiembrie, Soarele le aduce calm interior și echilibru, calități care adaugă armonie relațiilor Racilor. Ei devin mai eficienți și mai productivi, așa că este un moment bun pentru a se promova pe sine și obiectivele lor. Superiorii le vor aprecia atitudinea pozitivă.

* Leu

Desigur, viața este pe cale să devină ceva mai complicată, deoarece Mercur este retrograd din 31 octombrie. Până pe 20 noiembrie, Leii se pot confrunta cu amânări și amânări, în special acasă. În acest moment, tot ce pot face e să râdă de ”comedia” tuturor. Vor avea inteligența și detașarea necesară pentru a se putea descurca cu toate acestea.

Până pe 10 noiembrie, Venus le oferă posibilități nenumărate în domeniul dragostei, afecțiunii și bunătății. Pacea interioară și relațiile armonioase fac din acest moment unul prielnic pentru relaxare sau pentru a-și lua o vacanță. Un plus de farmec, frumusețe și popularitate îi înconjoară pe Lei, aspecte care le facilitează succesul.

* Fecioară

Turul lui Marte în Casa veniturilor obținute a Fecioarelor le aduce acestora cheltuieli, care se vor calma treptat până prin 20 noiembrie. Mercur merge retrograd, din 31 octombrie până pe 20 noiembrie, perioadă în care se vor înregistra foarte puține progrese. Nativii trebuie să fie pregătiți pentru a schimba gândurilor unora din clienți, mai ales dacă le-au efectuat unele lucrări. Se recomandă o atitudine veselă, deoarece perioadele retrograde ale lui Mercur sunt pline de acest tip de ”lucruri care merg pe dos”. Obiectele prețioase trebuie lăsate acasă, există riscul să fie pierdute.

Între 6 și 10 noiembrie, Saturn și Neptun îi ajută pe nativi să-și stabilească obiective pentru viitor.

* Balanță

Mercur intră în mișcare retrogradă pe 31 octombrie, în zodia Scorpionului, ceea ce poate întârzia o plată către Balanțe, iar asta le poate aduce neplăceri. Până la urmă, vor primi banii. Sfârșitul de octombrie le ocupă gândurile cu aspecte financiare. Au nevoie de flexibilitate, astfel că nu trebuie să-și facă planuri riguroase, rigide, pentru începutul de noiembrie.

Saturn îi ajută pe nativi să-și îndeplinească visele. Chiar dacă vor munci din greu pentru asta, pot vedea luminița de la capătul tunelului. Înțelepciunea spirituală le aduce răbdare și autodisciplină. Este vorba despre mici/ mari sacrificii pentru a avea succes pe termen lung.

* Scorpion

Mercur, retrograd în Scorpion până prin 20 noiembrie, sugerează nativilor o lege din astrologie: ”în astrologie nu există predestinare, rezultatul final depinde de fiecare individ”. Cei nemulțumiți mai mult timp de relația în care se află nu sunt departe de un final dramatic. Ambele părți trebuie să vrea cu adevărat această relație și să fie dispuși să o salveze. Dacă partenerii s-au sprijinit întotdeauna unul pe celălalt, nu există nicio dificultate pe care iubirea nu o poate depăși.

Până pe 3 noiembrie, Soarele îi ajută pe Scorpioni să fie ei înșiși, mai ales că au de făcut balanța pentru anul care a trecut și să pună accentul pe obiectivele din anul viitor.

Energia, vitalitatea și inițiativa sunt utilizate cel mai bine pentru a exprima ce-și doresc Scorpionii acum.

* Săgetător

Marte menține o viață socială activă și vibrantă pentru nativi. Mai multe planete le tranzitează acum Casa prieteniei. Speranțele și visele par să fie vii, să le deschidă ochii asupra lucrurilor pe care, până acum, nu le-au văzut. Marte reușește să materializeze o dorință a Săgetătorilor până prin 18 noiembrie și, fiind în Balanță, se întâlnește cu Jupiter, aflat în Săgetător pe 12 noiembrie. Nativii vor observa cât de minunată poate fi viața de zi cu zi.

Între 3 și 6 noiembrie, Venus și Uranus provoacă o schimbare în viața lor emoțională și romantică. Unii din ei pot trăi o scurtă perioadă de instabilitate în relații.

* Capricorn

Marte le tranzitează Casa profesională până pe18 noiembrie, o veste grozavă pentru Capricorni. Este prima dată, în aproximativ doi ani, când au parte de ajutorul lui Marte în probleme de carieră. Mai multe planete le luminează Casa succesului în carieră, dar Marte le oferă puterea și tăria de a se menține în top.

Până pe 13 noiembrie, Soarele oferă Capricornilor energie, entuziasm și creativitate, care, toate, contribuie la calitatea vieții.

Încrederea în sine și atitudinea pozitivă îi ajută pe nativi să impresioneze persoanele care îi pot propulsa în carieră.

* Vărsător

Mercur începe mișcarea retrogradă pe 31 octombrie, la scurt timp după Luna Nouă din 27 octombrie, aspect care poate arăta că fișa postului se va schimba ulterior și nu într-un mod plăcut pentru ei. Mercur retrograd le indică să-și pună o mulțime de întrebări înainte de a accepta ceva nou. Este întotdeauna mai ușor să găsești un loc de muncă atunci când ai deja unul.

Până pe 5 noiembrie, Marte le aduce energie și pasiune, bine echilibrate, nu agresive. Direcția, inițiativa și instinctele lor îi impresionează pe șefi și le aduce succes profesional.

Vărsătorii încă au de partea lor astrele, mai ales pe cele care le amplifică magnetismul sexual.

* Pești

Venus, planeta iubirii, tranzitează zodia Scorpionului până pe 1 noiembrie, un loc perfect pentru a genera romantism, erotism. Venus este, de asemenea, planeta frumuseții și atractivității. Peștii mai au câteva zile pentru a-și colora garderoba, ceea ce le va scoate aura în evidență și va face observabili.

Între 6 și 10 noiembrie, Saturn și Neptun le oferă răbdare, perseverență și o etică deosebită în atingerea obiectivelor. Ei sunt foarte hotărâți să obțină rezultate practice și să nu facă greșeli. Pot rămâne fideli idealurilor lor spirituale, fără a-și sacrifica propriile nevoi sau nivelul de confort. Un lucru rar în spiritualitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.