Singura firmă care a ”prins” loc lângă Serviciul de permise – Birotic General Concept SRL

Biroul care a încins spiritele în breasla actelor auto

Firma care a revoltat proprietarii de birouri de acte auto de la Forum Center Mall, pentru că a obținut loc la Galleria Mall, exact în ”coasta” Serviciului de permise se numește Birotic General Concept S.R.L. Este o societate nouă, înființată în vara acestui an, direct pe adresa Galleria Mall, strada Plăieșului nr. 2.

Conform datelor din cererea depusă, în ziua de 24 iulie 2019 la Registrul Comerțului, societatea care ca domeniu principal de activitate – activități auxiliare de asigurări și fonduri de pensii; iar ca activitate principală  – activități ale agenților și brokerilor de asigurări.

Fondatorul și administratorul SC Birotic General Concept SRL este Elena-Ramona Oancea.

Revolta afaceriștilor de la birourile de acte auto din mall-ul de la piață a început după ce-au fost refuzați constant, când au depus cereri de închiriere a unor spații din Galleria Mall. Li s-a explicat că Galleria este un complex comercial care a funcționat pe principiul primului venit. Iar primul venit a fost d-na Oancea, care a știut din timp că Serviciul de permise se va muta, iar un birou cu 7 oameni care pot încheia pe loc asigurări RCA fără de care nu se pot înmatricula autoturismele este o afacere care merge. Cei care n-au mai ”încăput” la Galleria au căutat spații prin zonă, chiar dacă chiriile au explodat. Despre efectele mutării Serviciului de permise; mesagerul de Neamț a publicat un articol, care poate fi recitit aici.

Cristina MIRCEA

adolescenteen news

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.