Ionel Arsene anunță: Codruț Munteanu nu mai este manager la Spitalul de Urgență Piatra Neamț

Ceea ce mai multă lume bănuia de mai mult timp, că managerul Codruț Munteanu nu va mai reveni la conducerea spitalului s-a confirmat. Ionel Arsene anunță pe pagina sa de socializare că s-a ajuns la un acord de încetare a mandatului deoarece Codruț Munteanu are o stare de sănătate precară. Toți cei inițiați în dedesubturile care țin de Spitalul Județean de Urgență știu că starea de sănătate a lui Codruț Munteanu s-a agravat brusc după alegerea sa în funcția de vice-președinte PSD Piatra Neamț.

Postarea lui Ionel Arsene încearcă să ascundă faptul că între oamenii acestuia puși în Consiliul de Administrație și Codruț Munteanu au existat tot timpul neînțelegeri. Iată întreg comunicatul:

Având în vedere agravarea stării de sănătate a domnului doctor Codruț Munteanu, managerul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, astăzi, în urma unei discuții pe care am avut-o cu dumnealui, am convenit încetarea contractului de management prin acordul de voință al părților.

Regret nespus că nu voi mai putea face echipă cu dumnealui, dar l-am înțeles pe deplin: atribuțiile de șef al unei astfel de unități medicale sunt extrem de multe și solicită un efort maxim și continuu, iar starea fizică nu îi mai permite o astfel de rezistență.

În cei doi ani și jumătate cât a deținut funcția de director, cu toate greutățile întâmpinate, am reușit să facem echipă și să implementăm foarte multe proiecte în Spitalul Județean. Îi mulțumesc domnului doctor pentru tot ce a făcut în tot acest timp și îi doresc sănătate multă, pentru că este mai importantă decât orice!

Voi susține în continuare implementarea de proiecte în spitalul de la Piatra Neamț și din celelalte orașe ale județului și mă voi lupta cu toate forțele pentru noi modernizări, dotări și pentru mulțumirea pacienților și satisfacția profesională a cadrelor medicale”.

One comment

  • Dumitru Radu Nastasa

    decembrie 19, 2019 at 5:26 am

    Sănătate domnului doctor! Înțeleg că unii, indisponibili(zați) temporar, vor reveni pe cai mari. Membrii CA vor da de băut la Turnul Berarilor. Două doamne, care s-au certat cu mai tot ce respiră prin spital, se gândesc acum dacă sunt posturi libere de liftier. Așteptăm cu nerăbdare următorul experiment 🙂 Anunțase domnul Bărbuleț că are, mai nou, studiile necesare. Bașca practică în privat. Ce ne trebuie acreditare în 2020?!? Avem dotări de vârf: asfalt proaspăt, țiglă npuă, țevi abia ruginite, etc. Avem și aparatură de imagistică top, fără personal să o deservească. Avem scanarea retinei și camere la tot pasul. Avem de toate și mergem înainte, că înainte era mai bine! Mulțumim, partid iubit, că ne-ai călit! În perioada următoare, un nou duș rece, de data asta liberal, cu -22% la bugetul sănătății! Rămâneți aproape!

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *