Daniel Harpa candidează pentru al treilea mandat la Primăria Târgu Neamţ

Daniel Harpa a fost reales preşedinte al organizaţiei la alegerile pentru şefia PSD Târgu Neamţ, care s-au desfăşurat săptămâna trecută. Cu acelaşi prilej, Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ, a anunţat oficial că actualul primar este condamnat să candideze pentru un al treilea mandat la Târgu Neamţ, iar el pentru un al doilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean. Printre intervenţiile din sală s-a remarcat cea a viceprimarului Vasile Apopei, care a dorit să vorbească în timp ce pe perete era postată o fotografie din 2012, cu Ionel Arsene, Daniel Harpa şi el. “Atâta timp cât vom fi uniţi vom şi reuşi. Asta am învăţat de la Ionel Arsene, atunci când am format această echipă în 2012. Iar fotografia din spate este emblematică”, a declarat viceprimarul Vasile Apopei.

Ionel Arsene a dorit să transmită celor de faţă şi opiniei publice că e convins că Daniel Harpa va câştiga un al treilea mandat la primărie: “În viaţa oricărei organizaţii există momente în care câştigi, dar şi momente în care pierzi. Întotdeauna când pierzi încerci să dai vina pe alţii. Nu am să fac o critică organizaţiei de la Târgu Neamţ, dar am avut alte aşteptări. Poate nu ne-am mobilizat atât cât am fi putut sau poate atât am putut. Aş vrea să vorbesc despre ce vom face de aici înainte. Avem un an electoral greu, cu alegeri locale şi parlamentare. Sincer, nu am emoţii că la Târgu Neamţ nu vom câştiga cu Daniel Harpa la primărie, dar trebuie să trecem peste aroganţa aia că noi suntem de la PSD, că suntem cei mai buni. Trebuie să tratăm cu maximă seriozitate alegerile locale. Domnul primar Harpa trebuie să se uite atent la echipa pe care o veţi forma lângă dv, pentru Consiliul Local. Oricum, nu am dubii că nu veţi câştiga primăria. Alegerile europarlamentare şi prezidenţiale nu se aseamănă electoral cu cele locale. Alegerile locale sunt pentru oameni. Avem primari care câştigă primăria care pot candida şi de la UDMR, aşa cum este cazul primarului de Grumăzeşti, domnul Matasă. Dânsul câştigă primăria şi dacă ar candida de la UDMR. La alegerile locale oamenii vorbesc despre omul care candidează, nu despre partid. Ceea ce a făcut Harpa la Târgu Neamţ nu poate fi contestat de nimeni care e sănătos la cap”.

La finalul şedinţei, primarul Daniel Harpa ne-a declarat: “Pornesc la drum cu încrederea că târgnemţenii apreciază ceea ce am realizat până acum, dar şi cu speranţa că vor dori să îmi continui proiectele pe care le-am început sau sunt în curs de derulare. Mai sunt multe de făcut în oraşul nostru, de aceea vreau să îmi duc la îndeplinire toate proiectele. În 8 ani de zile am adus investiţii la Târgu Neamţ în valoare de 21 de milioane de euro. Asta în timp ce înainte de 2012, în perioada fostului primar, s-au investit doar 9 milioane de euro în 10 ani. Voi veni în faţa târgnemţenilor cu o echipă nouă, cu tineri, cu oameni care nu au mai activat politic până acum, cu medici, profesori şi oameni de afaceri, dar şi din societatea civilă. Cu toţii trebuie să ne implicăm în bunul mers al comunităţii în care trăim”. (C.T. STURZU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.