Cafeaua de dimineață: Scandalul ”Coronavirus” în Neamț

pietricica turism

1 COMENTARIU

 1. Buna seara,
  Admirabila, interesanta si obiectiva emisiunea d-voastra, ca de obicei, ca si cea de ieri, de la APASERV. Si totusi, informatiile sunt dintr-un cerc restrans…cum am mai zis, inainte de a da cu pietre in decizia de reziliere a APASERV, vs contract consultanta/proiectare cu Tahal, inspirati-va din mai multe surse, de preferat din adancul “lucratorilor pe bune”. Nu cei auxiliari adusi de guru Iva, ci cei care chiar s-au calificat dupa licitatie si care au fost prejudiciati de derularea defectuoasa a contractului, nu din vina lor, nici a APASERV ci, surpriza, chiar din a managementului propriului angajator.
  Ca tot se propaga denumirea asta… contractul cu TAHAL…NUUUU… a fost un contract cu o asociere, deci fac corp comun, doar ca nu e interes sa se spuna ca asocierea e cu ROMCAPITAL INVEST. Dar denumirea si raspunderea sunt solidare! TAHAL si ROMCAPITAL INVEST, asta e denumirea consultantului.
  Cum a incasat banii aceasta asociere, cum a mai vrut alti bani, din motiv de colaps financiar, fara a finaliza ce avea de facut, cum a ingropat banii in alt proiect, in urma unui cash flow prost gandit, cum a santajat APASERV cu blocarea lucrarilor daca nu mai platesc din nou, cum minte ca lucreaza in proiect cand de fapt au restructurat toate pozitiile cerute de contract, cum isi bate joc de contract…cum face un joc de-a reziliem nu reziliem…e greu de inteles de toata lumea, pana si de cei din inima subiectului, cei prejudiciati de care spuneam mai sus.
  Si culmea e ca jocul e condus cumva de o doamna autoare de caiet de sarcini sub domnia lui Iva sef de Tractebel/ evaluatoare in procedura de achizitii exact pe proiectul acuzat, si preluata de asociere chiar de la APASERV, dupa ce si-a asigurat legalitatea miscarii. Si dupa ce s-a asezat bine, si-a adus si surioara, surpriza, sefa de comisie de evaluare a aceluiasi proiect. Si ar mai fi..
  Domnilor jurnalisti, aveti atat de mult de munca si de clarificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.