Criterii de alegere ale unor comode tv potrivite stilului casei tale

Odata cu schimbarile din domeniul tehnologic, s-a impus si modificarea mobilierului. Televizoarele cu ecran plat se potrivesc acum foarte bine cu comode tv moderne si practice, decat cu cele vechi si foarte voluminoase. Fiind pe piata nenumarate tipuri de comode tv, iata cateva sfaturi utile, care sa te ajute sa alegi modelele potrivite interiorului casei tale.

  1. Alege stilul potrivit

Avand in vedere faptul ca amestecarea mai multor stiluri poate crea un haos in locuinta, cel mai bine este sa alegi piese de mobilier si elemente decorative in acelasi stil. Astfel, poti opta pentru comode pentru dormitor sau sufragerie cu design minimalist, in culori neutre, precum bej, gri sau alb, care ofera senzatia unui spatiu mare siluminos. Elementele simple se imbina foarte bine unele cu altele si ofera un aspect mai atractiv din punct de vedere estetic.

  1. Adapteaza comoda in functie de televizor

Inainte de a face o alegere in ceea ce priveste comodele tv, e important sa ai in vedere dimensiunile televizorului. Acesta nu trebuie sa fie mai mare decat comoda, dar nici foarte mic. In mod clasic, lungimea televizorului trebuie sa fie egala cu lungimea comodei. Dar nu este o regula stricta! De asemenea, comoda trebuie sa sustina televizorul si sa fie dintr-un material cat mai stabil, pentru a nu face bolta de la greutate.

  1. Alege comode tv din materiale de calitate

La fel ca toate tipurile de mobilier, si comodele pentru televizor se fabrica din mai multe materiale. Indicat este sa alegi comode tv din materiale calitative, care sa ofere mai multa rezistenta in timp. Printre cele mai rezistente si calitative se numara MDF-ul si lemnul masiv, in timp ce modelele din sticla sau pal, chiar daca au un aspect remarcabil, sunt pretentioase si se intretin mai greu. Daca este vorba despre comode pentru dormitor, cu siguranta materialul trebuie sa fie premium, deaorece, pe langa sustinerea televizorului, trebuie sa sustina si alte obiecte.

  1. Ia in considerare spatiile de depozitare

Dupa cum am mentionat anterior, poti avea in vedere si spatiile pentru depozitare, cu rafturi sau sertare, care iti permit pastrarea diverselor lucruri, precum reviste, carti sau dispozitive electronice.

  1. Si nu in ultimul rand, alege inaltimea potrivita

Comodele de televizor trebuie sa aiba o inaltime potrivita, pentru a facilita contactul dintre ochi si ecran. Inaltimea optima este de aproximativ 100-110 cm, insa depinde foarte mult si de inaltimea canapelei sau a patului. Inainte de a porni la cumparaturi, asigura-te ca ai luat toate masuratorile!

Comodele Naturlich sunt disponibile intr-o varietate de stiluri, forme, marimi si materiale, asa incat ai posibilitatea de a alege exact ce se potriviteste mai bine stilului casei tale. Materialele de inalta calitate asigura o rezistenta mai mare in timp si au un aspect vizual mai placut. De asemenea, cromatica este la fel de variata, insa, intotdeauna, trebuie sa ti cont de culorile peretilor, a celorlalte piese de mobilier, a usilor si a parchetului. Singura culoare care se poate asorta cu orice este albul. Fie creeaza un contrast puternic, fie se va amesteca armonios cu celelalte culori neutre din camera.

Comodele pentru dormitor si sufragerii pot juca mai multe roluri, de aceea trebuie sa le alegi pe cele construite aspectuos si care sunt functionale. Ajuta la infrumusetarea camerelor, la pastrarea ordinei si asigura spatii in plus de depozitare. Pe cat de usor pare, alegerea unei comode tv potrivite poate fi gresita daca nu esti suficient de informat.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *