Te intereseaza un instant GPL? Iata 3 lucruri pe care trebuie sa le cunosti inainte de montaj

pietricica turism

Ai o casa in constructie sau vrei sa inlocuiesti vechiul aparat care iti furniza apa calda? Ia in calcul achizitionarea unui instant GPL. Multiplele avantaje pe care le ofera fac din acesta un obiect indispensabil caminului tau. In primul rand, vei avea apa calda non-stop, reglezi temperature dorita, costurile vor fi mai mici la facturi si vei avea independenta fata de reteaua publica, avand un contract pe numele tau.

Daca vrei sa instalezi un astfel de sistem, este cea mai buna alegerea pe care ai putea sa o faci, spre deosebire de alternativa sa – boilerul, care inmagazineaza apa calda si, odata terminata, trebuie sa astepti pentru a o incalzi din nou.

Iata 3 lucruri esentiale pe care trebuie sa le cunosti inainte de a cumpara si monta un instant GPL care face calda: 

Spatiu optim, cu o suprafata de minim 19 mp

Specialistii afirma ca, pentru a monta un instant pe GPL, e nevoie de o incapere speciala, asa numita camera tehnica. Aceasta trebuie sa fie spatioasa, pentru a permite evacuarea in parametrii a combustibilului uzat (gazul). Noxele sunt eliminate natural, neajutate de un sistem de ventilatoare, astfel incat dispozitivul trebuie sa fie pus in functiune intr-un spatiu optim aerisit.

Recomandarea de baza pentru un astfel de sistem de incalzire a apei calde menajere, este ca spatiul dispus sa aiba o suprafata de minim 19 metri patrati.

Confortul familiei tale

In sfarsit, casuta visurilor tale, cea de vacanta, prinde contur, dar tu inca ai dubii cu privire la sistemul de incalzire al apei pe care sa il folosesti? Nu dispera, o solutie ieftina, de pana in cateva sute de lei, este instantul pe GPL. Este unul dintre incalzitoarele usor de folosit de catre toti membrii familiei. Un astfel de aparat are avantajul de a tine flacara sub control. Asta se intampla imediat ce ai deschis robinetul si, odata inchis, focul se va stinge.

Debitul de apa este unul foarte bun, putand ajunge la 11 litri pe minut si la un consum de 2,4 metri cubi pe ora de gaz. Una astfel de aparat este tot ce ai nevoie pentru a-ti crea conditii bune de trai in casa de vacanta!

Alege intelept camera in care va fi amplasat

Daca vrei sa achizitionezi un instant pe GPL de la caloreshop.ro si sa il montezi in locuinta ta, atunci trebuie sa te gandesti foarte bine unde il amplasezi. Tine cont ca accesul sa se faca rapid. Tocmai de aceea, scoate din calcul dormitoarele sau livingul, sa nu incurce atat tehnic, cat si vizual. Un pericol este situatia in care gazele arse sa nu poata fi evacuate, caz in care nu ai fi deloc in siguranta. Nu este deloc indicat ca un astfel de echipament periculos sa se afle in spatiile de dormit sau in care faci diverse activitati pe timpul zilei.

Recomandarea tehnica este ca dispozitivul sa fie amplasat fix in acele locuri de tranzit. Baia, holul, pivnita, mansarda sau in camera tehnica. Oricare dintre aceste optiuni ai alege, vei respecta normele. Familia ta va fi in siguranta si va veti putea folosi de un aparat care functioneaza in conditii optime.

Relaxeaza-te oricand sub un dus fierbinte, indiferent de cat arata ceasul, de anotimp sau de pozitia geografica a casei tale, cu ajutorul celor mai noi modele de instanturi pe GPL.

Sursa foto: Pinterest

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.