Horoscop 26 martie – 1 aprilie. Viața merge înainte!

Oamenii de stiinta confirmă că, la oamenii care se află peste opt zile într-o zonă(geo)patogenă, apar unele simptome comune: disconfort, slăbiciuni generale, somnolenţă sau insomnie, dureri permanente de cap şi ameţeli, tensiune inexplicabilă, nervozitate,frică, arsuri şi junghiuri în tot corpul, spasme intermitente la picioare şi la creşterea inexplicabilă a temperaturii până la 39-40C.

 Berbec

O altă zi propice pentru discuții financiare este 27 martie, când Venus în Taur, luminează Casa veniturilor Berbecilor. Jupiter tranzitează Casa premiilor și a onorurilor, astfel că ziua este una ideală pentru optimizarea performanței, pentru a negocia compensațiile cuvenite.

Berbecii beneficiază de un rar aspect astrologic, care îi ajută să progreseze profesional. Acum se amprentează cariera nativilor pentru tot anul 2020.

Acum, nativii se pot concentra pe visul lor profesional.

Marte se mută în Vărsător din 30 martie, iar accentul atotcuprinzător pe carieră se va diminua. Aprilie și prima jumătate a lunii mai vor fi foarte sociale și dulci.

Marte întâlnește cu Saturn la 31 martie, ceea ce recomandă un moment de respiro și de meditație înainte de a acționa.

 Taur

Venus în Taur până la 3 aprilie îi ajută pe Tauri să fie doriți, apreciați, sexy și voluptuoși. Marte continuă se fie o lună distractivă și productivă, așa că Taurii să se bucure de fiecare minut din ea.

Saturn în Vărsător pentru prima dată din 1991, tranzitează zodia până la 1 iulie. Taurii au ocazia să vizioneze trailerul pentru următorii ani și faptul că vor avea parte de o ascensiune importantă în carieră.

În loc să lase viața să decidă unde îi duce, nativii să acționeze ferm în legătura cu cariera lor.

Saturn nu obligă la alegeri în carieră, ci Taurii vor dori acest salt datorită beneficiilor pe care ei vor reuși să le observe.

Gemeni

Saturn în Vărsător până la 1 iulie, oferă o previzualizare a ceea ce va urma. Când Saturn va fi stabil în Vărsător, începând cu 16 decembrie 2020, până în martie 2023, nativii au parte doar de avantaje. Saturn în Vărsător este foarte prietenos cu Gemenii!

Venus va intra în Gemeni la 3 aprilie până la 7 august. Acesta este o perioadă lungă de timp pentru Venus să petreacă în Gemeni.

Venus reglementează frumusețea, distracția, luxul și toate lucrurile care înfrumusețează, adică haine de firmă, bijuterii, parfum, șampanie, vinuri și bomboane de ciocolată, flori, lenjerie și multe altele. Venus are, de asemenea, o asociere cu banii și în special cu produsele comercializate femeilor.

 Rac

O zi formidabilă pentru romantism este vineri, 27 martie, când Venus în Taur primește ajutor de la Jupiter de noroc. O zi minunată pentru a merge la o petrecere sau pentru a da una. Chiar dacă există restricții datorită gripei, lucrurile se pot aranja frumos.

Marte luminează Casa călătoriei Racilor în perioada 12 mai – 27 iunie. Aceste deplasări sunt în interes de afaceri. Lucru bine de știut de pe acum, pentru ca nativii să poată aranja modalitatea de deplasare, cazarea etc.

În aceste deplasări, nativii vor putea împleti afacerile cu plăcerile. La zilele plătite de firmă pentru deplasare, Racii mai pot adăuga încă ceva. Se vor întâlni cu prieteni, vor vizita locuri deosebite, vor stabili relații personale.

Leu

Cu Marte în Capricorn, încheieturile Leilor pot deveni rigide, se pot umfla sau poate avea un alt simptom care necesită sfaturi medicale. Cu toate acestea, dacă nativii au nevoie de o intervenție chirurgicală, cel mai bine ar fi să o programeze după ce Marte va părăsi Capricornul, adică după 30 martie. Cel mai bine în aprilie.

Saturn va părăsi temporar Casa proiectelor de muncă, iar măsurile preventive pe care le iau acum nativii îi vor ajuta să rămână sănătoși în perioada 30 martie – 1 iulie.

Această perioadă de peste trei luni oferă nativilor un trailer despre ceea ce urmează când Saturn se va stabili în Vărsătorul, respectiv în Casa parteneriatului, căsătoriei și angajamentului.

Fecioară

A doua jumătate a anului 2020 stă, pentru Fecioare, sub semnul lui Saturn în Capricorn. Viața ar trebui să devină mai ușoară pentru nativi.

Vineri, 27 martie, Venus și Jupiter vor realiza un aspect de susținere în Casa dragostei adevărate.

A avea Venus într-un Semn de Pământ este excelent pentru distracție și pentru dragoste, dar și pentru împrospătarea look-ului.

Nativii își pot cumpăra haine noi, se pot tunde într-un mod îndrăzneț și modern. Cu alte cuvinte, se pregătesc pentru noul sezon, în care vor avea parte de distracție și dragoste. Martie continuă să fie o lună grozavă până la sfârșit.

Balanță

Știrile financiare de bun augur ajung la Balanțe din 27 martie încolo. Venus se află în conjuncție cu Jupiter, ambele planete fiind asociate cu bani. De precizat și faptul că Venus tranzitează Casa împrumuturilor bancare, a ipotecilor, a moștenirilor și a sprijinului familial.

Șansele ca nativii să obțină banii de care au nevoie pentru un plan legat de familie sau pentru a ajuta o familie sunt excelente.

Saturn tranzitează Casa iubirii adevărate până la 1 iulie, oferind un trailer despre ceea ce urmează, respectiv perioada în care Saturn o va petrece în Vărsător, începând cu decembrie 2020, până în martie 2023.

Nativii își doresc să afle că, persoana cu care se întâlnesc, are aceleași așteptări ca și ei. Acest aspect se poate întreba cu blândețe.

Scorpion

Saturn tranzitează Casa familiei Scorpionilor până la 1 iulie. Nativii au suficient timp pentru a intui ce se va petrece în anul viitor, dar li mai târziu.

La început de iulie, Saturn intră în Capricorn, în Casa comunicării. Se recomandă nativilor să învețe să comunice clar și eficient sub îndrumarea lui Saturn.

Vineri, 27 martie, Jupiter se întâlnește cu Venus în Taur. Acest aspect îi va favoriza pe cei care sunt în prezent căsătoriți sau care au o relație stabilă, deoarece Venus tranzitează Casa căsătoriei și a angajamentului.

Acesta ar fi un moment ideal pentru un weekend frumos la țară, nu prea departe de acasă. Poate o zonă muntoasă, acoperită cu multă zăpadă și aer curat.

Săgetător

Saturn în Vărsător până la 1 iulie, precum și Pluton și Jupiter împreună, oferă nativilor trei luni și jumătate în care Casa succesului Săgetătorilor este alimentată cu energii pozitive. În această perioadă, nativii au șansa de a-și crește în mod apreciabil veniturile și să lucreze la un nou nivel.

La 27 martie este ziua perfectă pentru a oferi o prezentare sau pentru a programa un interviu pentru un loc de muncă cu normă întreagă sau part-time. Acest week-end este perfect pentru a atrage un client nou.

Jupiter luminează Casa veniturilor câștigate, iar Venus tranzitează acum Casa proiectelor și lucrului zilnic. Se pare că veniturile vin sub forma câștigurilor salariale, dar există și posibilitatea atragerii unor fonduri speciale.

Capricorn

Saturn îi învață pe nativii din Capricorn să-și gestioneze eficient banii. Aceste cursuri de la distanță oferite de Saturn vor dura până la începutul lui iulie. Saturn este guvernatorul zodiei Capricorn, iar nativii vor fi dornici să învețe. Într-un cuvânt, interesul lor va fi orientat spre bani.

Saturn îndeamnă adesea să păstrăm și să ne sacrificăm pentru un obiectiv mare sau un ideal. Posibil ca nativii să înceapă sa facă economii pentru un bebeluș sau pentru un nepot. De exemplu, de acum din iulie 2020 sau din 2021.

La 27 martie, Venus în Taur este în sincronizare perfectă cu Jupiter în Capricorn. Aspect care generează un suflu deosebit de romantic. Este început de week-end, astfel că o ieșire intimă poate deveni fulminantă.

Vărsător

Marte se va muta în Vărsător pe 30 martie, pentru a rămâne până pe 12 mai, veți fi pe scaunul șoferului. În acel moment, veți începe să puteți vorbi mai multe despre proiectul la care lucrați în spatele ușilor închise. Aprilie și prima jumătate a lunii mai vor deveni o perioadă importantă pentru 2020 pentru tine, moment în care vei putea obține mult sprijin din partea VIP-urilor care te pot ajuta. Veți stabili agenda la acel moment, nu altele. Nu veți avea Marte în Vărsător în 2021. Marte nu va mai fi în Vărsător până în martie 2022, așa că faceți ca perioada următoare din aprilie și începutul lunii mai să funcționeze pe deplin în avantajul dvs.

Pești

Marte în Capricorn este un vizitator al Casei prieteniei și speranțelor Peștilor până la 30 martie. Marte continuă să deblocheze bunătățile pe care Jupiter le-a pregătit în această perioadă.

Marte are capacitatea de a solicita Peștilor să se concentreze la obiectivul pe care doresc să-l atingă.

La 27 martie, Jupiter și Venus se află într-un dans cosmic perfect și ar putea aduce nativilor o călătorie minunată. Cu scop de relaxare și pentru distracție. Aceste călătorii au ca scop întâlnirea cu sora/ fratele sau verișori ori un prieten.

În acest week-end, contul bancar al nativilor se poate îmbogăți cu o sumă mare de bani..

Având în vedere restricțiile privind deplasarea, nativii zodiilor care sunt predispuși la călătorii, pot realiza acestea în mediul online.