Toader Mocanu va fi instalat astăzi manager interimar al Spitalului Județean

Așa cum am anunțat, astăzi, 17 martie, va avea loc instalarea lui Toader Mocanu în funcția de manager interimar al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț. Fost prefect al județului, Toader Mocanu a acceptat funcția și îl va înlocui la conducerea spitalului pe dr. Alexandru Juncu, care a demisionat pe 26 februarie 2020. Medicul chirurg a fost numit de Consiliul Județean Neamț, după demisia dr. Codruț Munteanu, din 18 decembrie 2019.

Interimatul la conducerea spitalului județean va fi mai îndelungat, câtă vreme s-a luat decizia amânării concursului anunțat pentru 4 mai, pentru funcția de manager, pe fondul coronavirusului. Se pare că Toader Mocanu va face echipă cu actualul director medical o perioadă de timp. Reamintim că Dr. Gabriela Bercea și-a dat demisia, din funcția ocupată prin concurs, în data de 20 februarie. Preavizul este de 45 de zile lucrătoare și este nevoie de gestionarea în echipă a situației pe coronavirus, la nivelul spitalului județean. (C.I.)

2 comments

 • Joker

  martie 17, 2020 at 2:07 pm

  Țara arde iar lui Arsene i arde de jocuri politice pe functii care produc bani pt partid…..vor profita de perioada aceasta bogată in achizitii,doar urmează alegeri,nu?

  Răspuns

 • Un om...

  martie 27, 2020 at 2:47 pm

  Ce studii în domeniu și ce calități umane, dar și de altă natură îl recomandă pe Mocanu în această funcție????

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *