Ce au discutat șefii PSD din Moldova cu Ciolacu

Întâlnirea celor mai importanți pesediști din Moldova cu cei din conducerea centrală a partidului a fost una care se poate dovedi importantă pentru perioada viitoare a vieții politice românești. Ce s-a discuta cu ușile închise este de presupus doar. Oficial, președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu a declarat: ”Au fost discuții punctuale pe problemele care preocupă milioane de români, în momentul actual. Am discutat despre posibilitatea de a organiza alegeri locale, simultan cu cele parlamentare, în această toamnă. O altă discuție a fost legată de moțiunea de cenzură, pentru a delegitima Guvernul actual, care nu are un sprijin parlamentar, nu este susținut de nicio majoritate parlamentară și ia măsuri absolut nejustificate, care au aruncat țara în cel mai mare dezastru economic din ultimii 20 de ani”, a spus președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

Să remarcăm că nimeni nu are un scenariu în cazul în care, foarte probabil, o moțiune de cenzură va trece, ce se va întâmpla mai departe. PSD știe și îi și convine, că nu va putea pune un nou prim ministru de la partid și că președintele Iohannis are prerogativa numirii unui nou prim ministru. Și că alegerile viitoare vor fi organizate de un prim ministru numit de acesta.

Restul sunt doar chestiuni de imagine.(V.B.)

4 comments

 • Emilian Barbu

  mai 24, 2020 at 8:09 pm

  Ce puteau discuta, daca spitalul regional l-au ratat? Un penitenciar regional cu dotari europene.

  Răspuns

 • Vasile

  mai 26, 2020 at 12:06 pm

  O poza de grup (infractional organizat)

  Răspuns

 • Luminita

  mai 27, 2020 at 9:27 am

  Ticalosii Moldovei

  Răspuns

 • Mihnea

  mai 27, 2020 at 11:25 am

  Oamenii astia sunt acuzati pe nedrept ca nu poarta masti. Daca-i priviti cu atentie veti observa ca absolut toti sunt adevarate manechine -model de masca judeteana. Al nostru e cel mai haios, cu un ochi la slanina si cu unul la faina…

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *