Eugenia Antohe este noua directoare de îngrijiri a Spitalului Județean Neamț

Eugenia Antohe, asistenta șefă a secției Chirurgie este noua directoare de îngrijiri a Spitalului Județean de Urgență Piatra-Neamț, așa cum am anticipat încă de ieri.

Ea a fost numită de managerul spitalului cu preluarea atribuțiilor funcției, până la organizarea concursului, dar maxim 6 luni. „Am acceptat această funcție pentru a face echipă cu domnul doctor Verzea, în primul rând și cu restul membrilor din conducerea spitalului. Vrem ca spitalul să funcționeze, iar una din priorități este să asigurăm toate cele necesare desfășurării actului medical”, a declarat directoarea de îngrijiri Eugenia Antohe.

Misiunea directoarei de îngrijiri nu este una ușoară și mai întâi va trebui să facă ordine în modul cum sunt gestionate în secții resursele de echipamente de protecție și materiale sanitare pentru COVID-19. Cel puțin aceasta este una din prioritățile noii echipe manageriale: „Vrem să avem o imagine reală asupra necesităților care sunt în secții, pentru a putea face o aprovizionare justă, mai ales că vorbim și de cheltuirea banului public. Și vrem să existe transparență”, a declarat dr. Cristina Gavriloiu, directorul medical.

A cincea echipă de conducere a spitalului județean, din ultimele două luni, este acum completă. Rămâne de văzut și cât sprijin va beneficia echipa de la întreg personalul spitalului și de la cei care au învestit-o.

(C.I.)

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *