Video: O femeie, cu un copil de mână, lovită și jefuită, tâlharul n-a fost prins

O scenă care revoltă orice om de bun simț care o privește, s-a petrecut, în plină zi, duminică după-amiază (3 mai), pe strada George Coșbuc din Piatra-Neamț. O femeie de 63 de ani, cu un copil mic de mână, este lovită violent de un tânăr, și cade la pământ, cu copil cu tot. Individul – oare în ce fel ar putea fi descris? -, îi smulge geanta și dispare.

Doar norocul a făcut ca femeia să nu fi suferit leziuni care să implice îngrijiri medicale sau spitalizare, dar clar că de resimțit, s-a resimțit. Copilul, de asemenea, a scăpat cu bine. Însă, se putea ca lucrurile să fi stat altfel. Femeia putea veni cu capul de asfalt, și am mai avut cazuri în Piatra-Neamț, cu oameni tâlhăriți care s-au ales cu fracturi sau au fost atât de bătuți încât au murit peste câteva zile. Oare ce pedepse ar merita astfel de indivizi?

Tâlhăria a fost reclamată la poliție și, conform declarației agentului Georgianei Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ neamț, s-au făcut cercetări imediat ”în vederea identificării și depistării persoanei bănuite de comiterea faptei”. Totuși, până acum, autorul nu a fost prins. Și putea să omoare sau să nenorocească un om pentru conținutul modest al unei poșete: un telefon mobil și un portofel în care erau acte și…10 lei. (C.M.)

One comment

 • Varga Szandor Andrasz

  mai 5, 2020 at 7:32 pm

  O formă de viață ( om nu poate fi) , lipsită de orice fel de simțire .
  Clar român, ditai găliganul, aproape sigur in sevraj, ori de droguri, ori de rachiu .
  Ce o fi in suflețelul copilașului care isi vede bunica pe jos, nu putem ști .
  Se vede ca nu isi protejează fata, nu e îngrijorat si asta spune multe .
  Cât despre bugetarii cu pulane si pistoale care fac pe eroii cu patrunjelesele si evazionistele de leuștean ar trebui să intre in asfalt cu tot cu dube.
  Putea lesne fi mama unuia dintre ei, plimbandu -le copilul câtă vreme ei sunt la ” serviciu” !
  As fi curios ce simt văzând imaginile astea .
  Daca simt ca isi merita soldele grase, pensiile si restul beneficiilor .

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *