Decizie definitivă a instanței: Lucian Micu nu poate candida pentru funcția de primar

După o primă sentință nefavorabilă, pronunțată ieri, 16 august, de Judecătoria Roman și o încercare de a strămuta cauza la Bacău, Lucian Ovidiu Micu a primit astăzi decizia definitivă a Tribunalului Neamț: ”Respinge ca nefondat apelul promovat de contestatorul MICU LUCIAN OVIDIU împotriva sentinței civile nr. 1099/2020 din 16.08.2020 pronunțată de Judecătoria Roman în dosarul nr. 4668/291/2020. Definitivă. Pronunţată în azi, 17.08.2020, prin punerea soluției la dispoziția părților de către grefa instanței”.
Consecința directă a deciziei definitive a instanței este că Lucian Micu nu poate candida pentru funcția de primar al municipiului Roman. De altfel, fiind sub efectul unei hotărâri judecătorești definitive prin care a fost declarat incompatibil, lui Lucian Micu i-a fost respinsă candidatura la Biroul Electoral. El a contestat această decizie inițial la Judecătoria Roman și ulterior, prin apel, la Tribunalul Neamț, însă fără niciun fel de succes.

O a doua consecință a hotărârii Tribunalului Neamț se răsfrânge direct asupra Organizației Județene PSD, care trebuie să găsească un înlocuitor pentru proaspăta achiziție, recent demisionară din rândurile PNL.

C.M.

One comment

  • Nea Ion

    august 18, 2020 at 6:10 pm

    Mai exista si cate o farama de dreptate pe lume. Am scapat de acest chitibusar traseist, sa vedem ce alta amiba propune Pesede-ul …..

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *