De 4 ori pe podium la două competiții, Anca și Sharif se pregătesc pentru marea finală

Anca Roman- Popovici, despre care Mesagerul de Neamț a publicat un articol care poate fi recitit aici a reușit să urce pe podium de 4 ori la cele două competiții la care a participat în acest an, deși a suferit un accident serios. Pe 9 februarie, unul din mânjii ei a călcat-o și i-a fracturat ambele oase ale gambei. După o experiență traumatizantă cu sistemul de sănătate de stat, Anca a avut șansa să fie operată la un spital privat din Iași, iar recuperarea a fost rapidă și totală, ceea ce i-a permis să participe la primul concurs din acest an, care a avut loc la Prejmer, Brașov, pe 17 iulie: Cupa Federației Ecvestre Române. Anca și calul ei Sharif au obținut 3 locuri 2 la probele de seniori Sf. Gheorghe, Intermediar I si Intermediar I Free Style.

Al doilea concurs a avut loc în perioada 21-23  august: Equestria București la Cupa României. Din nou, Anca și Sharif s-au clasat pe locul 2.

Acum ne pregătim pentru finala care va avea loc la începutul lui octombrie și speram la o clasare pe podium măcar ca vicecampioni naționali”, a declarat Anca Roman- Popovici.

C.M.