Horoscop 22-28 octombrie

A doua Lună Albastră

Lună Plină din 31 octombrie va forța pe toți nativii să ia o decizie rapidă. Apoi, problema care îi sâcâia pe fiecare, va dispărea. Această Lună Plină va fi obositoare pentru toate semnele. Dar, Universul ne oferă instrumentul de care avem cel mai mult nevoie pentru a face față provocărilor pe care el le aduce – o energie extrem de mare. Acest adevăr merită repetat: aspectele dificile sunt însoțite de energie ridicată.

Berbec

Poate, cel mai greu moment al lunii octombrie este generat de Luna Plină din 31 octombrie. Această Lună Plină cade în Taur. Nu este momentul pentru a cere favoruri, majorări de salariu sau pentru a finaliza negocieri. Uranus se află în conjuncție cu Luna Plină, ceea ce îl face pe Uranus extrem de instabil și imprevizibil. Ambele planete se deplasează prin Casă veniturilor obținute. Iar Uranus se opune direct Soarelui, în Casa banilor altor persoane. Această Casă mai reglementează și divorțurile, decontările judiciare, plățile asigurărilor, împrumuturile studențești, cecurile programelor guvernamentale, impozitele, moștenirile. Berbecii vor primi știri șocante de la una dintre aceste domenii.

Taur

Luna Plină din 31 octombrie cade în Taur. Această Lună Plină se alătură imprevizibilului Uranus și se opune Soarelui în Casa parteneriatelor Taurilor. Nativii care sunt la începutul unei relații, foarte probabil să nu fie afectați. Mercur este retrograd și are puterea de a amesteca mesajele, producând greșeli de comunicare, întârziind poșta, și ascunzând e-mail-urile primite de nativi. Copiii nativilor din Taur nu se vor lăsa înșelați, chiar dacă vor foarte ispitiți. Aceasta este o Lună Plină explozivă, dificilă și emoțională.

Gemeni

Cel mai grav aspect astrologic din octombrie este Luna Plină din 31 octombrie. Luna aceasta cade în Taur, luminând puternic Casa secretelor nativilor din Gemeni. Multe dintre aceste secrete vor ieși la suprafață sub razele Lunii Pline. Uranus, planeta evenimentelor complet neașteptate, se află în conjuncție cu Luna Plină și se opune Soarelui. Nu se recomandă participarea la manifestările de Halloween. Lucrurile pot deveni violente. Soarele luminează Casa sănătății Gemenilor. Nativii trebuie să fie la zi cu toate procedurile de protecție împotriva coronavirusului. Spălați-vă pe mâini și purtați masca când sunteți afară. Despre un vaccin există speranțe astrologice spre data de 12 ianuarie 2021.

Rac

La 31 octombrie se manifestă un eveniment astrologic puternic, care va dura cel puțin încă patru zile. Luna Plină cade în Taur și se află în conjuncție cu Uranus, planeta haosului și imprevizibilității, făcând toate evenimentele volatile. Uranus se opune Soarelui aflat în Scorpion, în Casa iubirii adevărate a Racilor. Această Lună Plină îi reprezintă pe nativii din Rac, iar Soarele, veniturile lor. Cel mai probabil că Racii vor avea de făcut o cheltuială pe care nu au prevăzut-o.

Luna Plină luminează Casa prieteniei Racilor, astfel că un prieten va aduce știri șocante.

Leu

A doua Lună Plină din octombrie cade pe 31. Universul s-a săturat de stagnare și Luna aceasta are misiunea de a testa multe aspecte ale vieții la toată lumea. Toate acestea cu scopul de a ajuta la dezvăluirea a ceea ce funcționează și ceea ce nu. Se știe că Uranus mătură tot ceea ce consideră uzat și care nu are niciun fel de forță sau beneficiu în viitor. Dificultatea apare datorită faptului că Uranus se opune Soarelui, guvernatorul zodiei Leu. Iar nativii vor simți efectele Lunii Pline în mod direct, fără filtre. Nativii vor experimenta emoții într-un spectru lărgit, pe care nu l-au cunoscut până acum.

Fecioară

Luna Plină din 31 octombrie este strâns legată de imprevizibilul Uranus, iar Uranus se opune Soarelui. Acest aspect va aduce evenimente bruște. Cel mai bine pentru nativii din Fecioară este să se concentreze asupra propriei agende și să facă tot ceea ce pot pentru a distruge sursa necazurilor lor. La Luna Plină din 31, Mercur, guvernatorul zodiei, intră în comunicare cu Pluton. Din nou, subiectele se concentrează pe bani. Luna Plină cade în Taur, în Casa călătoriilor îndepărtate a Fecioarelor. Posibil ca nativii să primească o invitație surpriză de la un prieten. Nu știu cum vor rezolva cu regulile pandemiei privind deplasările.

Balanță

Casa banilor altor persoane a nativilor din Balanță este luminată de Luna Plină din 31 octombrie. Luna Plină cade în Taur. Tensiunile apar datorită lui Uranus, planeta imprevizibilității, aflat în conjuncție cu Luna Plină. Este posibil ca nativii să plătească pe cineva, o persoană despre află acum, în premieră. Orice veste, informație care ajunge la nativi, îi va bulversa. Balanțele să se pregătească pentru aceste fluxuri de informații cât de bine pot. Puțin probabil că vor intui din timp ce vești le vor parveni și care va fi impactul acestora.

Scorpion

Luna Plină din 31, a doua din octombrie, are potențialul de a fi cel mai greu moment al lunii. Această Lună Plină cade în semnul opus Scorpionului, Taurul. Nativii vor fi afectați, mai ales cei născuți în jurul datei de 31 octombrie, plus sau minus cinci zile.

Relația Scorpionilor se află sub lupă, datorită lui Uranus în conjuncție cu Luna. Se așteptă vești neașteptate. Nativii căsătoriți de mult timp, cei care au un parteneriat de afaceri construit în ani, vor primi de la Luna Plină persoana care îi va ajuta pe nativi să meargă înainte. Sau Uranus va dezvălui brusc adevărul situației și nativii pot prezenta partenerului actele de divorț. Este o situație de tipul „da ori nu”.

Săgetător

Luna Plină din 31 cade în Taur. Această Lună Plină, a doua din octombrie, luminează Casa proiectelor de lucru a Săgetătorilor. Un proiect aflat în derulare, aproape de finalizare, s-ar putea grăbi să se încheie sau s-ar putea încâlci. Aceasta datorită faptului că Uranus imprevizibil se află în conjuncție cu Luna Plină.

Uranus se opune Soarelui la exact 180 de grade. Este un aspect foarte dur. Astrele aduc o persoană aproape de Săgetători care le va oferi acestora o experiență pozitivă. Săgetătorii să fie aproape de părinții lor și să aibă grijă de ei sub lumina acestei Luni Pline.

Capricorn

Cel mai greu aspect are pe 31 octombrie. Luna Plină cade în Taur și fiecare semn va simți efectele deranjante ale acesteia. Luna Plină luminează Casa iubirii adevărate, a sarcinii și a creativității nativilor din Capricorn. Este posibil ca nativii să descopere ceva despre partenerul lor de viață sau despre acela romantic – amant/amantă, care îi deranjează. Acest lucru se va desfășura brusc, brut. Pot afla dintr-un comentariu al cuiva sau ca o concluzie indirectă susținută puternic de intuiție. Datorită lui Uranus, nativii pot avea discuții aprinse în familie. Toată lumea va fi nervoasă, epuizată.

Vărsător

Lună Plină din 31 octombrie luminează Casa de acasă a nativilor din Vărsător. Uranus se află în conjuncție cu Luna Plină, perturbând feng-shui-ul familiei Vărsătorilor și a locuinței lor. Vărsătorii se pot trezi în conjuncturi care să-i determine să-și schimbe locuința sau să o renoveze pe aceea în care locuiesc. Vești pot apărea despre un părinte, un alt membru al familiei apropiate. Se recomandă o agendă de lucru ușoară pentru ca Vărsătorii să poate răspunde prompt. Uranus ne învață să fim ingenioși, iar nativii din Vărsător sunt acum ucenicii lui preferați.

Pești

A doua o lună albastră este Luna Plină din 31 octombrie. Aceasta cade în Taur și va aduce energii preponderent care separă decât care leagă, unesc. Motivul este Uranus care și se află în conjuncție cu Luna Plină. Pentru Pești se poate concretiza în încheierea unei relații amoroase sau de afaceri. Modul de expunere al Peștilor la aceste influențe va fi neașteptat, dureros. Dar, nativii se pot consola cu faptul că Luna Plină scoate la suprafață situația corectă – de a fi sau a nu fi acolo. Astfel că, dacă s-a încheiat, înseamnă că atât i-a fost menit să fie acelei relații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.