Arsene le face program partidelor din Neamț! Consultări pe modelul Cotroceni pentru căutarea unui manager la Spital

Un comunicat venit dela Consiliul Județean Neamț încearcăă să arate clar cine taie cărțile în județ. Pentru a numi un nou manager, Ionel Arsene le-a stabilit ore de primire liderilor celorlate partide din jude, le-a stabilit numărul de membrii din delegație. Nu s-a impus obligativitatea ca dintre cei trei o persoană să fiede sex feminin, să aibă o anumită vârstă și nici nu s-a amintit nimic despre ținută. Rămâne de văzut dacă trio-ul Cozmanciuc-Bulai- Harbuz se vor conforma regulilor stabilite de președintele Consiliului Județean Neamț. Comunicatul va rămâne în istoria adminisatrativă a județului ca fiind primul care copiază modelul de consultări de la Cotroceni.

”Reprezentanții partidelor care fac parte din forul legislativ nemțean sunt invitați de către Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, la discuții pe tema desemnării unei persoane care să preia managementul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

Întâlnirile vor avea loc marți, 17 noiembrie, începând cu ora 9.30, la sediul Consiliului Județean Neamț. „Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, aflat în subordinea Consiliului Județean, se confruntă cu foarte mari probleme din cauza tragediei înregistrate la sfârșitul săptămânii trecute, când în incendiul înregistrat la Secția ATI au pierit 10 persoane care erau ventilate mecanic, fiind infectate cu virusul SARS CoV-2. Ca urmare a acestui regretabil incident, directorul și-a anunțat demisia din funcție, ceea ce mă obligă, în calitate de președinte al Consiliului Județean, să iau o decizie în privința managementului acestei unități medicale. Așa că marți, 17 noiembrie, începând cu ora 9.30 și până la 11.30, vreau să am o întâlnire cu reprezentanții partidelor care fac parte din forul legislativ nemțean și să discutăm împreună asupra celei mai potrivite persoane care să preia conducerea Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț.

De la 9.30 îi aștept pe reprezentanții PNL, la 10 – pe cei ai USR, la 10.30 – PMP, la 11.00 – ProRomânia și de la 11.30, pe colegii social-democrați.De aceea lansez invitația către toate formațiunile care au reprezentanți în noua structură. Din partea fiecărui partid vor participa câte 3 persoane“, a declarat Ionel Arsene, președintele PSD și al Consiliului Județean Neamț.

Propunerile făcute de către liderii politici vor fi înaintate șefilor de secții și Comitetului Director al SJU Piatra Neamț.

Nu am cuvinte să îmi exprim regretul față de tragedia fără limite de la Spitalul Județean. Sper ca după ziua de mâine să reușim să readucem unitatea la normalitate și o nenorocire cum a fost cea de acum 2 seri să nu se mai repete niciodată, nicăieri! Regrete eterne pentru nemțenii care au sfârșit atât de tragic! Sunt cu sufletul alături de familiile greu încercate“, a mai spus Ionel Arsene.”

V.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.